Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan segithetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan segithetek rajta?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon kivan idegileg már 3 hónapja járunk,és a volt barátja nagyon nagy nyomott hagyott benne,én próbálok neki segiteni megbeszélni a problémáit,nekem elmondhat mindent,és én segitek ha tudok,de nem,magába tart mindent.Szeretném ha végleg elfelejté a volt barátját és azt amit csinált,lehet h még érez is valamit iránta,nem tudom,csak segiteni akarok neki mert szeretem.
2012. aug. 4. 22:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és azt kifelejtettem hogy a volt barát csak csalódást okozott neki,de ő nagyon belevolt-belevan esve nem tudom,és a koma átvágta,én segitek neki,ahogyan csak tudok.
2012. aug. 4. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig az exe miatt nyavajog, nem kész még egy új kapcsolatra. Mond neki hogy vagy megbeszélitek és megoldjátok valahogy, vagy nincs értelme. Az nem fair hogy azt terheljük akinek épp adnunk kéne...
2012. aug. 4. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a Bwinen lehetne fogadni, h ebből nem lesz tartós kapcsolat szerintem olyan 1,1-1,2 szorzó lenne rá adva.

Még pár hét és úgy repülsz mint macska szarni és ne is próbálkozz, halott ügy, szerintem.

2012. aug. 4. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
ebből remélem nem, de szerintem legyünk inkább barátok dolog lesz, de ne legyen igazam!
2012. aug. 4. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert még nem áll készen rád, és amire rád hangolódik, addigra te meg le fogod dobni a láncot, és így gémóvör. Még az is lehet, hogy utólag bánni fogja, de most be van fordulva, és le van fedve.
2012. aug. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!