Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetek rajta?
Az egyik legjobb cimborám jóval 20 év felett van . Soha nem volt barátnője , nem volt még randin sem.Még szűz.Sokszor , szinte mindig azt állítja , hogy neki nincs szüksége senkire sem.
Valóban nem tesz érte.Nem jár sehova.Többünknek elmondta ,hogy rossz a kapcsolata anyjával aki zsarnok rajta ezért nem akar maga mellé senkit sem az életben.Aki újra csak a vérét szívná.
Tuti , hogy nem meleg mert a viselkedése elárulná. Több lány barátja is van , és nem viselkedik úgy egy női társaságban ami alapján felmerülne esetleg mássága.
Szórakoztató ,értelmes és megbízható aki segítőkész más baja esetén.Lehet rá számítani barátként is.
Többször próbáltunk rá hatni , hogy gondolja át hozzáállását és próbáljon változtatni de minden alkalommal óriási tiltakozást mutat.
Tudom magányos és ezt ő is elismeri . Nagyon szeretnék rajta segíteni , hogy neki is jusson a jóból de nincs tippem miként .Tanácsot tudnátok adni?
nem értem igazából, h mit akarsz vele elérni. vagy mit akarsz erőltetni. annyit értek, h magányos, nem volt még barátnője. szerintem ezzel nincs semmi baj, egyszerűen még nem találta meg a hozzá illőt. meg lehet későn érő típus, nagy ügy.
szerintem semmit ne erőltessetek, mert visszafele sülhet el... annyit tehetsz/tehettek, h elviszitek ide-oda, figyelitek, h hogyan viszonyul a lányokhoz, adtok neki tippeket és megnyugtatjátok, h semmi para nincs, kezelje lazán a dolgot. az a legrosszabb, amikor valaki rágörcsöl az ügyre. egyetemista amúgy?
Csak azt szeretnénk , hogy végre éljen . Rengetegszer látjuk rajta , hogy mennyire maga alatt van. Ezt nem is tagadja. Amikor pedig eljön egy őszinte pillanata magával kapcsolatban( ami ritka ) bevallja , hogy ő is szeretne valakit.
Tudjuk mi a barátai hogy nagyon sokat szenved érzelmileg és nem ezt érdemelné. Ezért szeretnénk ebből kirángatni.
fősulira járt de már végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!