Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetek ha a barátnőm depressziós?
Kizárólag pszichiáter és pszichológus: terápiával kombinált gyógyszeres kezelés segíthet. Ha beteg és nem megy orvoshoz, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Próbáld rávenni egy jobb pillanatában h menjen el és akarjon meggyógyulni.
Ez nem olyan h rossz kedve van mert elhasalt mikroökonómiából.
Orvosi segítség tényleg jól jöhet.
Laikusként én azt mondom, hogy ne veszekedj vele, csak szó nélkül öleld át és éreztesd vele, hogy szereted!
ezt elviselni hát huh..
szerintem az ölelés és egyéb nonverbális kedveskedés segíthet ilyenkor a legigazán. az viszont, hogy neked mi segít mindezt hosszú távon elviselni azt már te tudod..
pedig kegyetlenül hangzik, de nekünk van igazunk.
a párom mellett kell lenni ha épp szarban van ez TÉNY.
emellett viszont kell lennie ennél időben sokkal több mennyiségű "normális" korszaknak ahhoz, hogy nekem legyen "erőm" őt kihúzni a szarból amikor szükséges. a párom is emberből van, lehet fent, lehet lent. ez TERMÉSZETES.
az ilyen lépten-nyomon "depis" lányoknál amikor havi 30napból 10nap (tehát az élete egy harmada!!!!) elviselhetetlen és engem húz le és az én vérem szívja ez hosszú távon kikezdi a kapcsolatot. nem szólok egy büdös szót se, mert úgyse használ, mert ő a depis és most ő rá kell figyelni!! de akármennyire is tűröm nem lehet hosszútávon ezt bejátszani. én szuper giga papucs vagyok, 1 évig bírtam kb utána elkezdtem lenyomni a csajt és visszaszívni mindazt amit beletettem.
emberileg képtelenség valakit huzamosabb ideig a felszínen tartani még akkor is ha nagyon akarod...
ezt meg kell érteni.
mi ketten nem azt írtuk, hogy fúúúj, depis a csaj gyorsan el kell hagyni....
hanem, hogy ennek kemény ára van. nagyon durva ára van annak ha az egyik fél sűrűn(!), vagy tartósan(!) a mélyben van.
dehát tessék! éljetek boldogan, tartsátok fent a párotokat a szarból stb.. majd rájöttök 70-80évesen, hogy elkúrtátok
@ ma 22:41
a lányok nem így kezelik a stresszt.
mi pasik tényleg szeretünk visszavonulni és magunkban el lenni, nem tehernek lenni mások számára és magunknak kezelni a stresszt, a gondjainkat.
és ilyenkor a legrosszabb amit tehet valaki ha odajön és megkérdezi.. mi a bajod?
a lányok pont ellenkezőleg... ők kibeszélősek. ők nem vonulnak el.
szerintem a depi kezelésük is hasonló lehet mint a stressz kezelésük. valakivel ki kell beszélniük, valakivel meg kell osztani.
erre viszont egy pasi a legtöbb esetben alkalmatlan még ha akarjuk se tudunk jó hallgatóság lenni.
ez a depi dolog meg hát...
vagy igaz vagy nem..
én akkor vagyok depis ha unatkozom és egyedül érzem magam...
de ez nem depi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!