Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj bizonyos embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj bizonyos embereknek ha én v akárki más elvan szinglin?

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudom mire gondoljak. Ezek pénzt kapnak v mi ? Miért akar mindenki lenyomni a torkomon egy kapcsolatot, netán angolul mondjam, v mi nem érthető ?

Nekem jó így bár ezt nem értem h mért nem értik, pláne mivel senkinek nem lesz tőle se jobb se rosszabb.

És egyébként sem tartom magam egy kedves embernek, v ki szerint önző is vagyok.

Szóval minek nekem kapcsolat ?

Ez a mindenki attól boldog amitől mi féle hozzáállás undorító. Én se erőszakolok rá semmit másra fordítva ez nagy kérés lenne ?

25 F

#szinglisség
2014. júl. 17. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit, hogy mi 3an avygunk testvére, tesom végig rinyálta a 20as éveit, mert nem jött össze neki csaj, most 33 és felesége van + várják az első gyereküket, persze emellett titokban ránk (másik 2 testvére) irigykedik, mert a fizetésünk 90%át magunkra költhetjük, oda megyünk ahova akarunk, és nem kell háztörlesztőt fizetni.

Én is jól elvagyok bnő nélkül immáron már 7 éve. Rajtam múlik, szóval ez nem is fog változni. Kialakult már egy olyan nyugodt és kiegyensúlyozott életem vagy megszokásom, amit senkiért se rúgnék fel! Ennyit egy másik személy számomra nem ér!

Aki nem képes elfogadni ezt, azzal én nem vagyok hajlandó ismeretséget fenntartani.

2014. júl. 17. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni, valószínűleg sokáig fogják a hülyeségüket szajkózni, egyszerűen engedd el a füled mellett, amit mondanak.
2014. júl. 17. 22:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Én sose rinyáltam senki után ellenben volt olyan aki szisztematikusan felajánlkozott. Azzal h " Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?"

Aszittem menten összeesek.

Bár örülök h nem vagyok egy Freddy Krueger, de külsőtől függetlenül sem kell sem most sem máskor.

Köszi a válaszokat.

2014. júl. 17. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem se törődj az ilyenekkel!:)

Nekem egyébként az erre az elméletem, hogy ha valakinek a kapcsolat boldogságforrás, akkor azért akar rábeszélni téged is egy kapcsolatra, hogy neked is jó legyen. A saját szingli-időszakára úgy emlékszik vissza, hogy az rosszabb volt, most sokkal jobb, úgyhogy megtérít téged is, néha már olyanok tudnak lenni ezek a kerítők, mint valami vallási szekta tagjai, akik be akarnak szervezni a "Legyünk-boldogok-párban-együtt" klubba:D:D

Én is jól érzem magam egyedül, minden hobbimra jut annyi időm, amennyit szeretnék, és ha valaki megkérdezi, miért nincs pasim, csak annyit mondok, hogy jelenleg nem kell. Most az tesz boldoggá, hogy kialakítom a saját életem, munkám, rendezem a múltam stb. Elégedett, teljes embernek érzem magam most így. Ha majd magányos leszek, választok valakit és pont. Csak ezt sok ember képtelen megérteni. De én úgy vagyok vele, hogy nem rossz szándékkal csinálják, úgyhogy nincs miért haragudnom rájuk:)

2014. júl. 19. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!