Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj bizonyos embereknek ha én v akárki más elvan szinglin?
Már komolyan nem tudom mire gondoljak. Ezek pénzt kapnak v mi ? Miért akar mindenki lenyomni a torkomon egy kapcsolatot, netán angolul mondjam, v mi nem érthető ?
Nekem jó így bár ezt nem értem h mért nem értik, pláne mivel senkinek nem lesz tőle se jobb se rosszabb.
És egyébként sem tartom magam egy kedves embernek, v ki szerint önző is vagyok.
Szóval minek nekem kapcsolat ?
Ez a mindenki attól boldog amitől mi féle hozzáállás undorító. Én se erőszakolok rá semmit másra fordítva ez nagy kérés lenne ?
25 F
Erre egyszerű válaszom van, az emberek alapból társas lények, ezért szerintük az a normális, ha mindenki "párban" van. Aki nem így van, azt görcsösen azzá akarják tenni. :D
Vagy csak szimplán hülyék. ;)
Már most ezzel üldöznek, h mikor nősülsz meg, gyerek.
Hány gyereket szeretnél ?
Én kérek elnézést egyet se.
Nem tudom. Ha ez valamit segít, engem csöppet sem érint meg, hogy szingli vagy, avagy sem. :)
Egyébként ez így szokott lenni.
Ha szingli vagy: mikor lesz már barátod/barátnőd?
Ha van valakid: mikor házasodtok már össze?
Ha házas vagy: mikor jön már a baba?
Ha van baba: mikor lesz már kistesó?
Nem kell ezzel foglalkozni, éld az életed, ahogy akarod.
"Aztán sokan azt hiszik, hogy mivel ez a többség célja, ez teszi őket boldoggá, akkor mindenki mást is"
Hát akár könyvebe is foglalhatnám h hány olyan embert ismerek akiket más tesz boldoggá.
Pl v akit a tetoválás, mást a mozi, megint mást a pia...
Mesélj nekik a páromról 46-éves anyjával él, leghosszabb kapcsolata 1,5-év volt, mi már 2-éve együtt vagyunk, és most fog hozzám költözni, de nem kell elsietni, mert én is fel akarok erre készülni...
Egyszerűen nem találta meg a neki valót, van ilyen, most talán összejön...
Nem ez az etalon, de anyukádéknak elrettentő példának jó lesz, mindenki saját magával törődjön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!