Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj bizonyos embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj bizonyos embereknek ha én v akárki más elvan szinglin?

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudom mire gondoljak. Ezek pénzt kapnak v mi ? Miért akar mindenki lenyomni a torkomon egy kapcsolatot, netán angolul mondjam, v mi nem érthető ?

Nekem jó így bár ezt nem értem h mért nem értik, pláne mivel senkinek nem lesz tőle se jobb se rosszabb.

És egyébként sem tartom magam egy kedves embernek, v ki szerint önző is vagyok.

Szóval minek nekem kapcsolat ?

Ez a mindenki attól boldog amitől mi féle hozzáállás undorító. Én se erőszakolok rá semmit másra fordítva ez nagy kérés lenne ?

25 F

#szinglisség
2014. júl. 17. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én még nem láttam olyan embert, akit zavart volna, hogy szingli vagyok...
2014. júl. 17. 21:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Énis elvagyok szinglim.És igen ez az erőltetés undorító.De ezek önkéntes kotnyelesek,beleszólnak akármibe.
2014. júl. 17. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
még fiatal vagy, most élj, amúgy később ha idősebb leszel és család alapítás lesz a téma, jobban fognak vele üldözni készülj fel... :)
2014. júl. 17. 21:20
 4/14 anonim válasza:

Erre egyszerű válaszom van, az emberek alapból társas lények, ezért szerintük az a normális, ha mindenki "párban" van. Aki nem így van, azt görcsösen azzá akarják tenni. :D

Vagy csak szimplán hülyék. ;)

2014. júl. 17. 21:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Már most ezzel üldöznek, h mikor nősülsz meg, gyerek.

Hány gyereket szeretnél ?

Én kérek elnézést egyet se.

2014. júl. 17. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
MErt a többi párban élő embereket zavarja, hogy a másik független, és mentes minden párkapcsolatban elképzelhető kíntól, beteges féltékenységtől, birtoklási fétistől, szex-megtagadástól, amit a nők okoznak.
2014. júl. 17. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Ha ez valamit segít, engem csöppet sem érint meg, hogy szingli vagy, avagy sem. :)

Egyébként ez így szokott lenni.

Ha szingli vagy: mikor lesz már barátod/barátnőd?

Ha van valakid: mikor házasodtok már össze?

Ha házas vagy: mikor jön már a baba?

Ha van baba: mikor lesz már kistesó?

Nem kell ezzel foglalkozni, éld az életed, ahogy akarod.

2014. júl. 17. 21:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha jobban belegondolok, talán mert ez az általános "családmodell". Férj, feleség, két-három gyerkőc. Aztán sokan azt hiszik, hogy mivel ez a többség célja, ez teszi őket boldoggá, akkor mindenki mást is.
2014. júl. 17. 21:35
 9/14 A kérdező kommentje:

"Aztán sokan azt hiszik, hogy mivel ez a többség célja, ez teszi őket boldoggá, akkor mindenki mást is"

Hát akár könyvebe is foglalhatnám h hány olyan embert ismerek akiket más tesz boldoggá.

Pl v akit a tetoválás, mást a mozi, megint mást a pia...

2014. júl. 17. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Mesélj nekik a páromról 46-éves anyjával él, leghosszabb kapcsolata 1,5-év volt, mi már 2-éve együtt vagyunk, és most fog hozzám költözni, de nem kell elsietni, mert én is fel akarok erre készülni...

Egyszerűen nem találta meg a neki valót, van ilyen, most talán összejön...

Nem ez az etalon, de anyukádéknak elrettentő példának jó lesz, mindenki saját magával törődjön..

2014. júl. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!