Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyorsan haladunk?

Figyelt kérdés

Igyekszem rövid lenni. Nemrég,azaz 2,5 hete járok a barátommal,tulajdonképpen szerelem első látásra volt. A 3. randin jöttünk össze ,hivatalosan" Kb a 3. alkalommal már nem bírtunk magunkkal és szeretkeztünk is. Néhányan elég rossz véleménnyel vannak arról,hogy már ennyi idő után együtt alszunk,ismerjük egymás barátait,sokat vagyunk együtt stb.,szerintük pár hónap alatt meg fogjuk unni egymást.

Valóban gyorsan haladunk és lassítani kellene vagy ha szeretjük egymást,akkor mindegy az időzítés?

Én lány,21,ő fiú,22,komolyan gondoljuk mindketten.

2010. jan. 8. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemrég felttem egy hasonló kérdést,és azt írták,hogy nem.Mondjuk én még nem feküdtem le a barátommal.De szerintem nem baj ez,ilyen korban már,azt írták nekem is pedig én még fiatalabb vagyok,tehát nem baj ez!vonzódtok egymáshoz!

remélem érthetően válaszoltam és segítettem

2010. jan. 8. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindent bele! Jól csináljátok! Ami szívből jön, az mindig jó! Sok sikert! :-)
2010. jan. 8. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocsi,nem jelent meg a feltett kérdések között..:)

Köszi a válaszokat,én is hasonlóan gondolom,csak nem tudom mások hogy vannak vele.

2010. jan. 8. 20:18
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha úgy érzitek tényleg mind2en, h komolyan gondoljátok, akkor nem baj sztem. Örüljetek, h egymásra találtatok! :)
2010. jan. 8. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is "gyorsan" halaudtunk igaz nem ennyire de mi fiatalabbak vagyunk jópár évvel. És szerintem a szerelemben nem igaz hogy aki mindkét végén égeti a gyertyát az megfizeti az árát,hisz a szerelem egy örök lán (én bízok benne)
2010. jan. 8. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én a második randin feküdtem le vele de csak azért mert az első randi az a saját kertünkben végződött másnap elmentem vele kamionozni ez volt a második randi a kamion háló fülkéjében történt meg utána az egész hetet együtt töltöttük amikor csak tudtam mentem vele. Májusban lesz az 1 éves házassági évfordulok és júniusban lesz 2 éve hogy együtt vagyunk tehát 8 hónap után döntöttünk hogy egybekötjük hivatalosan életünket. Egyszóval ha azt érzed komoly ne halgass senkire csak a szívedre és tudni fogod. Én mai napig úgy szeretem a férjem mint az első randin. Sok sikert nektek!

2010. jan. 9. 03:18
 7/7 anonim ***** válasza:

én első randin egy arcrapuszit kaptam,második randin meg fél óra után szex,egész hajnalig...

megérzés,hogy ez igy jó lesz

ennek 3 éve,azota se unjuk egymást

22/L (24/F)

2010. jan. 9. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!