Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt érezni, hogy az őszinteséget egyre többen cikinek, illetve gyengeségnek tartják. Ti is ezt tapasztaljátok?
Szóval emberek nem mernek a másiknak megnyilni őszinteségben egy kapcsolatban.
Persze megy a duma, hogy mindent elmondunk a másiknak, de ez ilyen látszat, ha meg valaki nyitni mer, sajnos a másiknak sokszor nem az őszinteség jön le, hanem csak azt látja, hogy a nyakába szakadt egy halom nyűg. Párkapcsolatban ráadásul a párjától.
Titkolozni kéne egy kapcsolatban? Vagy már ennyire érdektelenek az emberek a másikkal kapcsolatban? Vele élnek, de mélyen megismerni már nem lenne jó?
ELhiszem, hogy kényelmes, kevesebb gond, kevesebb baj, de ez párkapcsolat, nem csak azt jelenti, hogy valakivel vagyok, hogy legyen mellettem.
Miért alakult ki ilyen felfogás?
én mindig őszinte voltam mindenkivel kimondtam amit gondoltam...rájöttem ez nem jó ötlet...inkább őszinte vagyok kimondom amit úgy gondolok ki kell, a többit csak akkor ha rákérdeznek...nem hazudok de nem is mondok el mindent...ez számomra az "aranyközépút"...párkapcsolatban meg főleg így kell...de minden fontosat el kell mondani...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!