Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdem azt érezni, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem azt érezni, hogy az őszinteséget egyre többen cikinek, illetve gyengeségnek tartják. Ti is ezt tapasztaljátok?

Figyelt kérdés

Szóval emberek nem mernek a másiknak megnyilni őszinteségben egy kapcsolatban.

Persze megy a duma, hogy mindent elmondunk a másiknak, de ez ilyen látszat, ha meg valaki nyitni mer, sajnos a másiknak sokszor nem az őszinteség jön le, hanem csak azt látja, hogy a nyakába szakadt egy halom nyűg. Párkapcsolatban ráadásul a párjától.

Titkolozni kéne egy kapcsolatban? Vagy már ennyire érdektelenek az emberek a másikkal kapcsolatban? Vele élnek, de mélyen megismerni már nem lenne jó?

ELhiszem, hogy kényelmes, kevesebb gond, kevesebb baj, de ez párkapcsolat, nem csak azt jelenti, hogy valakivel vagyok, hogy legyen mellettem.

Miért alakult ki ilyen felfogás?

2014. júl. 16. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Média miatt. Így szocializálódnak az emberek.
2014. júl. 16. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen a társadalom,de nekem mondaná valaki hogy cikis,egyből áshatná is magát.
2014. júl. 16. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem tartom problémának az őszinteséget, de bizony előfordul, hogy olyasmi derül ki a másikról, amivel nem tudok azonosulni. Ha az őszinteség tényleg folyamatos panaszkodásból áll, és semmi pozitívum nem jelenik meg a kapcsolatban, akkor az gáz...
2014. júl. 16. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

én mindig őszinte voltam mindenkivel kimondtam amit gondoltam...rájöttem ez nem jó ötlet...inkább őszinte vagyok kimondom amit úgy gondolok ki kell, a többit csak akkor ha rákérdeznek...nem hazudok de nem is mondok el mindent...ez számomra az "aranyközépút"...párkapcsolatban meg főleg így kell...de minden fontosat el kell mondani...

21F

2014. júl. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!