Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 év közötti Urak! Ebben van változás az életkorral? Tapasztaljátok magatokon?
nem. régen mély érzelmi kapcsolatra vágytam, most már arra sem igazán
30+F
Én 25 vagyok. Eddig egy komoly kapcsolatom volt, ami 2,5 évig tartott, és most leszünk lassan 4 hónaposak az új barátnőmmel.
Őszintén szólva az előző barátnőmnél annyira csalódtam a kapcsolatosdiban hogy azt elmondani nem tudom, megcsalt, átcseszett, hisztizett, pedig én úgy gondolom megtettem mindent hogy ami tőlem telt, de soha semmi nem volt elég jó. Amikor annak vége lett, azt éreztem hogy nekem erre nincs szükségem, csak max valami nagyon laza nyitott kapcsolat, de inkább csak dugópajti kell.
De sajnos akkora nőcsábász nem vagyok hogy ezt el tudtam volna érni. Viszont a mostani barátnőmmel nagyon egymásra találtunk. 9 hónap telt el a két kapcsolatom között, már éreztem azért a vége felé hogy jó lenne valaki, és most örülök hogy vele összejött.
Szummázva nem hiszem hogy ez kor függő, vagyis lehet hogy van akinél igen, de inkább egyéniségtől, és a korábban szerzett tapasztalatoktól függ. Én mindig komolyabb kapcsolatokat kerestem, meg a szerelmet, nem csak a szexet, már tizenévesen is. Bár az előző kapcsolatom elég mély sebeket hagyott, és nagyon szétbarmolta a nézeteimet. Akinek 2-3 ilyen kijut, nem csodálom hogy elveszti a bizalmát a nőkben egy életre.
Ez sztereotípia szerintem..
En sosem voltam igazán csajozós, bulizós igen..de valahogy a futókapcsolatok nem voltak sosem nekem valóak...
22 évesen lettünk egy pár a feleségemmel...nagyon értékeltem már akkor, hogy ő értékel engem...könnyű volt beleszeretni:-) már az elején az első hónapban tudtam, hogy ő lesz az.. Cak azt nemtudtam ő is így gondolja-e
Persze most sokkal mélyebbek az érzések, de nem a koromból adódóan, hanem az együtt töltött idő, és megélt dolgok miatt
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!