Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól változik meg a lányok értékrendje? 17/f
Figyelt kérdés
Egy kedves, rendes fiú, senkit sem érdekel, ha nem olyan, mint a menők, akikre felnéznek, és mindenki azt mondja, hogy meg fog változni a helyzet, csak várjak. De meddig? Mikor lesz, hogy valakit nem az fog érdekelni, hogy milyen márka logó van a pólómra nyomva, hanem hogy Én milyen vagyok?2014. máj. 3. 19:27
1/7 anonim válasza:
A lányok olyan 25 éves koruktól komolyodnak meg. De ez nem mindog korfüggő, sokkal inkább neveltetés, szociális helyzet, társadalmi viszonyok függvénye. De 25 éves nő általában már céltudatosabb, komolyabb.
2/7 anonim válasza:
ez személytöl függ
van akinek csak 30 évesen nö be a feje lágya vagy akkor se, van aki már 14 évesen nem erre fekteti a hangsúlyt
3/7 anonim válasza:
Hát azért ez a fiúknál is így van. 16/L
4/7 A kérdező kommentje:
#3: Nem mondtam, hogy csak a lányoknál van így. :) De jelenleg én csak ezt az oldalt látom.
2014. máj. 3. 19:37
5/7 anonim válasza:
Szerintem rossz társaságban keresel.. ;) Ha azok a lányok tetszenek,akiknek a tipikus mai fiúk jönnek be,akkor az ilyenre,hogy a "magadfajta" fiúk fognak kelleni nekik,akkor mág várj jó pár évet ;)
6/7 A kérdező kommentje:
#5: Nincs aki tetszik különösebben. Külsőre nem ismerem őket annyira.
2014. máj. 3. 19:56
7/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem korfüggő és nem is lehet ennyire behatárolni...Személytől függ. Vannak olyan lányok is, akiket a nagyképűbb, divatmajom fiúk taszítanak és épp, hogy a mind öltözködésben, mint személyiségben szerényebb srácokat keresik. De természetesen csak is az ápoltság határán...Valamint, ha a személyiségedre ez nem nyomja rá a pecsétjét, érdekes és nyílt tudsz maradni, nem okozhat gondot, hogy nem követed a divatot és nem te vagy a hangadó a csapatban.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!