Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményre vagyok kíváncsi! Kort és nemet is írjatok. Hogy gondoljátok?
Rövid kis történet az enyém, megbeszéltük barátommal, hogy együtt leszünk 7végén, apukám bekavart és nem engedte mondtam barátomnak, erre ő csinált magának programot. A helyzet annyit változott hogy a szülök elmentek itthonról, szóltam neki hogy ez a helyzet. Mondta, hogy jó akkor jön szombat este(távkapcsi a miénk). Elmeséltem barátnőnek hogy mi a helyzet. Teljesen ki volt bukva hogy milyen b*nkó, hogy nem velem van.
Én úgy gondolom nincs igaza, jön csak később meg nekem is van dolgom amit addig meg tudok csinálni
ha te is tudod, hogy nincs igaza akkor mi a gond? Tényleg nincs igaza a barátnődnek. Már programot csinált miért kéne felrúgnia. Menni fog csak később, nincs ebbe semmi rossz.
21/L
Csak ezen agyalok, azt mondta hogy nyugodtan jöhetne ma meg hogy ez rossz jel most télleg rossz jel?
Mert csak másnap jön
Kösz a válaszokat:)
Kell hogy legyen a barátaival is ne csak velem szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!