Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Kizaro ok lenne nalatok ha egy 23 eves srac egy szot sem beszel angolul?
Manapsag kb mindenki perfektul beszel a fiatalabbak kozul. Legalabb is itt Pesten. Sok a kulfuldi, veluk is konnyen elbeszelgetnek. Szuleim minden aron nemetul es oroszul tanitattak. A nemet szinte anyanyelvi szinten megy, dednagyszuleim nemetek voltak. Oroszul is elbeszelgetek ha van kivel. Munkamhoz a nemet kell csak de sokszor adodik gond abbol hogy csak angolul beszelo kollegak jonnek es nen tudok megmukkani sem.
Legutobb is randiztam egy csajjal akinek a legjobb baratnoje cseh volt es kb valami buta osembernek neztek hogy nem tudok egyaltalan angolul. Meg arra is furcsan neznek manapsag aki nem perfekt.
El fogok menni egy tanfolyamra ha lesz idom de akkor is aggaszto a dolog, soha nem gondoltam hogy ennyi hatrany fog erni emiatt. Ennyire le vagyok maradva a korombeliekhez kepest? Eddig nem foglalkoztam ezzel de mostanaban eszrevettem hogy kb minden ismerosomnek vannak kulfoldi baratai akikkel angolul beszelnek. Nyaralaskor is biztos jol jon az angol. Meg nem voltam csak nemet es orosz nyelvteruleten nyaralni.
nem kizáró ok
talán ha semmilyen nyelvet nem beszélnél, de így nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!