Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a magyar lányokból?
Honnan veszed hogy nem fogok ilyet találni? És nekem az egyáltalán nem gond, ha dolgozik a nő... nekem talpraesett nő kell,mert én is az vagyok... és amiket felsoroltál, az egyik sem vonatkozik rám, nem vagyok és nem leszek sem alkoholista, sem játékfüggő, nem is értem miért soroltad fel...
és mi a bajod a "szakadás" szóval? igen, szakadás lett a vége, nem szimpla szakítás volt, hanem szétszakítottak minket, a csaj beleegyezésével,
az már csoda, ha szülni fog 1-2 gyereket
"szétszakítottak minket, a csaj beleegyezésével" akkor talán nem is volt olyan ideális ez a kumité, mert hagyta magát befolyásolni. Vagy neked ez jön be, ha valaki befolyásolható. Az meg, hogy hogy fogsz vagy nem fogsz a saját hugyodban vergődni részegen, azt előre nem tudhatod, vagy talán jövőbelátó vagy?
Harmadrészt pedig te magad mondtad, hogy eleged van a magyar lányokból, mivel nyilván mind egyforma szerinted, akkor honnan fogsz találni még egy ilyet? Vagy elmész Üzbegisztánba egy takaros, konzervatív nőért? A kecskecsordát meg ne hagyd otthon.
én mást tapasztaltam, én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb kevésbé kívánatos srácnak is van párja
és ilyenkor kicsit felhorkanok
én pont azt vettem észre, hogy ma már nem nézik a külsőt a lányok, nekem pont ezzel van a bajom, hogy túl nagy hangsúlyt fektetnek a belsőre, még a legrondább csávónak is csinos barátnője van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!