Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó és rossz oldala van ha egy 30as pasi egy gimnazistával kezd?
komoly kapcsolat, mindkét fél szempontjából érdekelne.
Kort és nemet írjatok légyszíves !
ez egyén függő! ha azonos az érdeklődés, jövővel kapcsolatos tervek....és nem gond a kor a mások véleménye...akkor lehet belőle jó kapcsolat...
21F
Előny: Szűk, hamvas punci
Hátrány: Minden más
#2-es vagyok:
Kedves #3-as, nem értek egyet ezzel a kijelentéssel...szerintem lehetnek 17 évesen is komoly elhatározásai valakinek!
Én 14 éves koromban eldöntöttem mit akarok az élettől! és mai napig tartom hozzá magam és nincs jele esetleges változásnak!
21F
Szellemileg nem partnerek (vagy ha igen valamelyik féllel nincs minden rendben). Lehet én fogom fel furcsán, de szerintem aki komoly kapcsolatot akar az társat keres akire lehet számítani (érzelmileg, anyagilag stb. és nem kihasználni hanem összetartani) egy gimnazista csak testileg felnőtt (ha az egyáltalán) gondolkodásban nincs sok felelősség se türelem, ezek pedig kellenek egy jó kiegyensúlyozott kapcsolathoz, a tapasztalat nem kevésbé. Egy gimis akit a szülei tartanak nem mindig van tisztában vele milyen dolgozni, fenntartani magát az embernek, így nem is tudja milyen kihívásokkal kell szembenéznie a másiknak.
Más az érdeklődési körük, a a kialakult életritmus, a szórakozási formák...sok minden van amin elhasalhat a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!