Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok a telefonban egyszer normális, egyszer meg leüvölt, Ti mit gondolnátok?
Egyszer: gyögyörűm...drágám...
Máskor: kiaz, mit akar... mondjad haladjunk
Már megkértem, ha nem alkalmas neki, nyomja ki, majd visszahív, de nem. Felveszi és üvölt.
Ha rákérdezek azt mondja, h képzelődök...
Bizony, megszoksz vagy megszöksz, ezek nem változnak meg. Vagy végtelen türelem és bólogatás, vagy viszhall. Egy barátnőm férje is ilyen, esküszöm, mint egy bolond. Én egy percig nem tűrném el, ő meg tíz éve hallgatja. Hihetetlen.
Amúgy nem rossz ember, de ez az ingadozó hevesség és hangulat még a birkatürelmet is felőrli előbb-utóbb. Minden apróság rajta múlik, mindenen stresszel, aztán értsd meg, vagy egy hisztis p. csa vagy. És természetesen Ő nem ilyen. Ahhh.
Seperc alatt kitenném, de aki bírja, az sem mazochista, nem ám:DD
14: Egyébként 7-21 ig dolgozik,(vezet) hétvégén is. Csak úgy szoktunk találkozni, h megáll egy negyedórára. Se közös program, se semmi. ezért nem is akartam vele összeköltözni....Felmerült a szakítás, akkor meg azt mondja, h szó se lehet róla.
Mindig kéri, h hívjam, mert nem tudja mikor jó nekem.
Volt h nem hívtam, olyat kaptam, h megcsalom, biztos mással voltam, azért nem keresem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!