Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy orokre egyedul maradok?
Lehet.
Valószínűleg túlsúlyban vannak a negatív tulajdonságaid vagy túl magasak az elvárásaid.
Fura, azt hittem, hogy fiú vagy, pedig lány vagy.
Nézd: ha gondolod, akkor írhatunk egymásnak, ha nem gond, ha 29 vagyok.
29/F.
19 évesen én is azt hittem egyedül fogok megdögleni....amúgy 19 évesen vesztettem el a szüzességemet is, szóval elég későn. Elég szar volt, hogy majdnem minden barátnőmnek volt pasija, csak nekem nem... Életem párkeresős, randizós, ismerkedős 5 éve alatt, jó pár idiótával összehozott a sors, mire 24 évesen megismertem, és összejöttem a férjemmel akivel most voltunk 4 évesek és 1 hónaposak 5.-én:).
Ha próbálkozol, nem adod fel, ismerkedsz stb... akkor meg fogod találni az igazit. Arra pedig tényleg nem kell irigykedni akinek 19 évesen gyereke van... inkább sajnálni... 28/N
Nem trollkodni akarok komolyan, de nem lehet az, hogy túl magasra teszed a lécet? Vagy esetleg a külsőd nem előnyös?
Mert mostanában ez szokott a gond lenni, hogy az átlagos és átlag alatti nőknek is hihetetlen elvárásai vannak, miközben cserébe sem külsőleg sem személyiségükben nem tudnak sokmindent adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!