Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs értelme élni . Mit tegyek?
Szakított velem a barátnőm 3 év után.
Őt szeretem a világon a legjobban ,senkim nincs rajta kívűl
se barát se semmi.
Nem bírom feldolgozni. Nem lehet az hogy mást simogat meg majd úgy mint engem mással sexel máshoz búj ahogy hozzám.
Én belehalok.Mitévő legyek?
23 vagyok,csak ő mellette tudtam kibontakozni
konditerembe járok,futok,kutyákkal foglalkozok.
Mi kell a nőnek? sose hanyagoltam el.Sokszor voltunk szakadék szélén lehet ott szúrtam el hogy mindig én mentem utána elsőnek nem hagytam időt se gondolkozni mert 10 perc múlva már ajtóban álltam nála mint egy pincsi kutya soha nem éreztem magam ennyire elengedve meg jól nő mellett magam.
az a gond, hogy másnál keresed a boldogságot, miközben az embernek képesnek kellene lennie egyedül is boldogulni...
miért tudna ő boldoggá tenni? mit tud ő adni, amit egyedül nem tudsz?
hm...
a rabszolgaság eltörlése óta nemigen létezik olyan, hogy egy ember létezésének a célja egy másik ember legyen.. netán rabszolga lennél?
amúgy le kéne állni a Hálivúdi múvikkal, az ilyen közhelyek csak rombolják az elmét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!