Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
barátnőm nélkülem megy Szigetre.és kicsit fáj hogy nélkülem bulizik.meg félek hogy leissza magát és csinál vmi hülyeséget.tapasztalatok?
2014. júl. 13. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj vele... Vagy ne engedd el, voltam már kint és onnan senki nem megy haza kaland nélkül :/
2014. júl. 13. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem a rabszolgád :) Egyébként szeretkezni fog mással ;)
 3/7 anonim ***** válasza:
aki nem akar, az nem csinál hülyeséget csak mert bulizik
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennyire nem bízol benne??

Lehet, hogy jogos a félelmed...

5/7 A kérdező kommentje:
eddig nem túl biztató :/
2014. júl. 13. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hatalmasokat fog szeretkezni, de ne idegeskedj emiatt, mert csodálatosan izgató dolog, hogy a barátnődnek más fiú(k) fognak gyönyört okozni :)
2014. júl. 13. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a pasim nélkül mentem el rockmaratonra. Lett volna rá lehetőségem, és elég erős kísértésem is többször arra, hogy megcsaljam, de nem tettem meg, mert nem vagyok k*rv@.

Szóval akit lehet, azt viszik csak..

2014. júl. 13. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!