Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buliban a vetkőzős srác engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban a vetkőzős srác engem szemelt ki, fiúk mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Férjnél vagyok, de egy barátnőm elhívott egy diszkóba. A férjem nem tudott eljönni velem, de azt mondta, hogy nyugodtam menjek csak. Esküszöm fogalmam sem volt a műsorról. Volt sztriptíz, nőiés férfi. A női elég durva volt, a 2 csaj ott nyalta egymást a színpadon. A fiúk viszont igen szolidak voltak. 2-en voltak, és kiszemeltek egy nőt a közönségből, és azt felvitték a színpadra. Valahogy engem szúrt ki az egyik, pedig nem jelentkeztem. Szerintem igazán ártatlan volt, ott táncolt előttem, egyszer az ölembe ült, meg nekem kellett levennem a pólóját. A micsodájából semmit nem is láttunk, azt végig takarta. Gondoltam elmondom a férjemnek, nehogy mástól tudja meg, de teljesen kiborult rajta. Most duzzog, már bánja, hogy elengedett. Én meg vallom, hogy ártatlan vagyok. Na, jó, egy kicsit megmarkoltam a fenekét, de a másik csajhoz képest igen szolidan, az rendesen rámászott a fiúra, pedig neki a barátja ott volt a közönség közt.

Fiúk, ezen kiakadnátok, ha a párotok ezt csinálta volna?

2014. júl. 12. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát jól nem esne, de az őszinteséget díjaznám, még ha nem is mutatnám ki. Szerintem én is hasonlóan duzzognék mint a férjed.

De ne aggódj majd elmúlik a duzzogása szerintem.

23/f

2014. júl. 12. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem mire fel? :D

Férjednek mag akkor lenne joga durrogni ha ugyan abban a helyzetnem nem csinálna semmit. Szerintem nem bírta volna megállni ő sem :D

25\F

2014. júl. 12. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
hogy lennél már ártatlan :D a férjed helyében azt mondtam volna hogy azt mondtam hogy menny bulizni nem azt hogy csatlakozz egy orgiához! az hogy nem ismered el a hibádat súlyosbító faktor, nem is az hogy megtörtént hanem hogy nem látod a hibád így én át is gondolnám a kapcsolatot veled.
2014. júl. 12. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

hát mindenképp függ attól mennyire szeretem xy-t. Szóval most behelyettesítem azt akire gondolok.

Éééés biztos kicsit zavarna, meg rosszul esne. De ha így elmondta meg megdumáltunk és tudnám hogy nem tesz semmit, nem utálnám meg érte vagy bármi. Pont itt csesződik el sok minden szerintem. Az hogy elmondtad mindenképp jó döntés volt.

Vagy egyszer volt, bár ez nem ugyanaz a helyzet, de volt egy nálam idősebb nő, és féltékeny voltam hogy másokkal beszélget stb., persze nem volt köztünk semmi, én is csak úgy szeretem mint az anyukád vagy ilyesmi, de mind1 szóval ez zavart.

Aztán ő megtudta hogy engem ez zavart, és akkor egyszer úgy alakult hogy ketten voltunk benn, ő meg odajött és rákérdezett. Aztán megbeszéltük és sokkal jobb volt utána, nem vesztünk össze meg semmi. Szóval eddig amikor ilyen volt, eddig ez volt a jobb alternatíva. Sokkal jobb mint magad... "forrni a saját vizedben"

2014. júl. 12. 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Először is, mint írtam, nem tudtam, hogy mi lesz a műsor, a barátnőm hívott. Nem voltunk sokan, a srác lejött a színpadról,körülnézett, és kézen fogott engem, és felvitt a színpadra. Én változatlanul nem látom be, hogy hibáztam volna, szerintem a férjem is ezt tette volna a helyemben. Egyébként van gyerekünk is, szerintem ennél több kéne a váláshoz. Ami egyébként nem merült fel, csak annyit mondott, amikor elmeséltem, hogy most erről nem akar beszélni, majd ha lehiggadt megbeszéljük. Azóta nem hozta fel, én meg nem merem felhozni.
2014. júl. 12. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Változatlanul nem ismered el a bűnösséged az ügyben de azért felteszed a kérdést és felhozni se mered, hogy megbeszéljétek. Nem önellentmondás ez egy kicsit? A gyerekről meg annyit, hogy ezzel takarózni is csak egy gyenge női támadás, kíváncsi leszek mi lesz ebből.
2014. júl. 12. 22:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ez egy gyenge női támadás a gyerek, mert a férjem nagyon szereti, és nem lépne le csak úgy.

Igen, nem ismerem el a bűnösségem, csak azért tettem fel a kérdést, hogy egy kicsit próbáljam megérteni a férfiak lelkét.

De azért bíztat, hogy 5-ből 4 nem találja ezt akkora bűnnek.

És nem hozom fel, mert nem akarok veszekedni, gondolom ő azért felhozná, ha válni akarna.

2014. júl. 13. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Tehát elfutsz ahelyett hogy szembenézz a problémával? Ha ki sincs mondva a probléma érdekesen lehet róla beszélgetni :D
2014. júl. 13. 00:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát leültünk megbeszélni.

A véleménye:

-Nem hiszem, hogy aggódnom kéne emiatt, csak azért csináltam, mert amikor bűntudatod van, sokkal aranyosabb vagy, és még inkább a kedvemben jársz.

Na, most akkor lehetnék én megsértődve?

2014. júl. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!