Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ripityára verni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ripityára verni azt a srácot, aki lenyúlta a (volt) barátnőmet?

Figyelt kérdés
szóval hogy van értelme? lesz ebből nekem hasznom? mondjuk, hogy a lánnyal újból összejövök?
2010. jan. 8. 00:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Semmi értelme az erőszaknak! Azért nem büntetheted mert valamiben jobb nálad. Ha a volt barátnőd szereti a fiút, és van egy kis esze, akkor egész biztosan nem fog újra összejönni veled!
2010. jan. 10. 12:23
 32/37 anonim ***** válasza:
Persze, verd meg nyugodtan, aztán hátha okozol neki maradandó sérülést netán, mert ezt nem tudhatod előre, ő szépen feljenet, te mész a börtönbe, ott te leszel a lány, a volt csajod meg le se fog szarni. Pf.. ennyi. Ja és nem a srác vette el a nődet. Ahhoz 2 ember kell. Szal a csajod is benne volt h összejöjjenek. Lehet már előtte sem szeretett annyira.
2010. jan. 10. 14:37
 33/37 anonim ***** válasza:

Addig amíg laposra nem vered, úgyis ez a kérdés fog álló nap foglalkoztatni...

Menj oda hozzá mossál be neki egy bazi nagyot és várd, hogy a lány a karjaidba borul...

Előre szólok, hogy nem azt a hatást fogod elérni vele amire számítasz...De ezt csak saját tapasztalat árán fogod megtapasztalni...Legfeljebb a srác akinek bemosol, nem vágyik majd más nőjére többé...

2010. jan. 10. 14:46
 34/37 A kérdező kommentje:
jó, ez durvának tűnik, de lazán meg is ölném akár. nekem ez a lány volt a mindenem...
2010. jan. 10. 15:26
 35/37 anonim ***** válasza:
Barátom ugyanígy gondolkozik mint te.. és amikor azt mondja hogy megöl engem is meg a csávót is ha megcsalom.. akkor tudod valahogy nem az van bennem hogy mennyire szeretem. Eszembe nem jutna megcsalni, mert szeretem. De félek hogy ha megváltozik valami nem fogok tudni vele szakítani, és nem valami jó az a kapcsolat amit a félelem tart össze...
2010. jan. 10. 15:45
 36/37 anonim ***** válasza:

Tipikus "magyar" mentalitás, hogy verekszünk gondolkodás helyett...

Ha a csaj elment vele, te nem kellettél neki mert valamiben szarabb vagy.

2010. jan. 10. 16:44
 37/37 A kérdező kommentje:
Ez nem magyar mentalitás. Ezek érzelmek.
2010. jan. 10. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!