Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ripityára verni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ripityára verni azt a srácot, aki lenyúlta a (volt) barátnőmet?

Figyelt kérdés
szóval hogy van értelme? lesz ebből nekem hasznom? mondjuk, hogy a lánnyal újból összejövök?
2010. jan. 8. 00:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha vele van akkor mind1 mert ugyis feszt az eszedbe jutna a dolog és nem hagyna nyugodni, és hidd el nem tudnád elfeljteni, nem lenne már oylan mint régen: Ez az az eset amikor nyugodtan szétverheted a gyereket, a csajjal már ugyse lesz semmi. Csak vigyázz ne okozz maradandót, és vidd el az egyik haverod h amikor már eléggé szétverted leszedjen róla mert tapasztalatbol mondom: ha már rádborult a vörös köd nem fogsz megállni. A 2vel ezelötti voltam.

Ja és a csajon tedd tul magad... tudom nehéz lesz meg fájni fog soká de ez van...

2010. jan. 8. 00:31
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
véletlen se menjj vissza a lányhoz. Ha passzolt, akkor nem szeret. Ennyi. Nehogy még te könyörögj neki. Fog még utánad futni...
2010. jan. 8. 02:30
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos egy rakás szerencsétlenségnek tartanálak ha az excsajod helyében lennék. Ráadásul ez csak még jobban összehozza őket merthogy szegény srácot ápolgatni kéne... téged meg feljelenteni. Neked aztán semmi hasznod ebből.

Inkább menj és keress egy lányt akinek kellesz is.

2010. jan. 8. 02:40
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen mentalitással kellettél egy csajnak, akkor inkább a csajt kéne "ripityára verni".
2010. jan. 8. 07:44
 15/37 anonim ***** válasza:

Mi is össze szoktunk veszni, de nem rohangálunk másik ember ölelésébe...

A lány nem szeretett Téged ennyi...

És nyugi fognak Ők is rohadtul veszekedni...

2010. jan. 8. 09:27
 16/37 A kérdező kommentje:
jó, de mit tegyek, én tényleg szeretem őt...
2010. jan. 8. 10:04
 17/37 anonim ***** válasza:
30%

Ha már le tudta nyúlni a csajodat, akkor a csaj nem szeret..

Szoval nyugadtan verd szarrá!! (szerintem)

2010. jan. 8. 10:25
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Minek? Akkor látja a csaj hogy mennyire szendevsz. Ő jobbat fog röhögni rajtad, meg a távolabbi ismerőseid is. Gagyi. Hagyd a francba mindkettőt. Csak lejáratod magad. A fejedbe tartsd az erődet ne a karodba. Ne mutasd ki hogy szenvedsz. Ez fog rosszul esni neki.

Nekem olyan volt egyszer, hogy elment a csajom valami buliba ott összejött valakivel. én otthon takarítottam vártam, hogy jöjjön csináljuk ahogy elterveztük. nemjött hívtam, hogy mizu. Mondta hogy nem fog már jönni. Elhagy.

Bumm. Na kész lettem. Nem ugattam mondtam neki köszi mindent jó volt veled szia. Csak nyugodtan. oké

lementem a haverokkal a pubba ahova szoktunk járni. Már aznap este odajött a csaj hozta az új pasiját. itt érdemes tudni, hogy a csaj pest másikfelén lakott csak velem jött abba a krimóba. leültette a pasiját a pultra s ott elkezdte nyalni, falni. Azanyád! Lenyugtattam magam. Hú már bánom hogy megismertelek. Semmi rájuk se néztem hagytam az egészet a francba nagyokat röhögtünk a haverokkal s kész. páran le akarták verni mindkettőt de kértem, hogy hagyják inkább röhögjünk rajtuk. az hatásosabb. Többet nem láttam a csajt.

2010. jan. 8. 10:55
 19/37 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz hogy mutatkozz előtte jó csajokkal, vidáman. Ha szeret akkor ez sz*rul fog esni neki, féltékeny lesz. Ha nem szeret akkor nincs mit tenni.
2010. jan. 8. 11:04
 20/37 anonim ***** válasza:
Ez a verekedősdi olyan primitív dolog. Ha valamire is tartod magad IQ szinten akkor ne verekedj. Szerinted ér annyit a dolog, ha ezt tette? Normális elbeszélgetéssel még megpróbálhatod rendbehozni.
2010. jan. 8. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!