Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ripityára verni azt a srácot, aki lenyúlta a (volt) barátnőmet?
Ne haragudj, de ez nagyon primitív. Őszintén. Mivel leszel te több azzal, ha megvered? Jó, persze, indulatos vagy, de azzal, hogy nekimész a srácnak, a volt barátnőd nem fog hozzád visszamenni, inkább a barátját fogja ápolgatni.
Most komolyan, hogy gondoltad? Odamész, leütöd a gyereket, erre a csaj a nyakadba ugrik, hogy jaj mennyire szeret?
Mellesleg, az hogy lelépett a lány, nem feltétlen a srác hibája. Ismered a mondást, hogy kettőn áll a vásár? Ha annyira szeretne téged, akkor most veled lenne nem mással. És az érzéseit nem fogod tudni megváltoztatni, még akkor sem, ha minden srácot péppé versz, aki ránéz...
Nem hiszem, hogy megnyugtattalak, de legalább őszintén adtam tanácsot. (:
L/17
Előző vagyok,
Most hiába pontozol le, akkoris megmondom, hogy olyan NINCS h lenyúlják. Ő nem egy tárgy amit zsebre lehet tenni, azt' menni vele. Ha nem szeret, nem szeret.EZ van. Ha igen, majd észhez tér. De úgy biztosan nem fog, ha megveted a barátját...
A börtönt is elviselnéd a csajért az szép....ennek csak egy szépséghibája van: ha a csaj ezt látná, akkor röhögne egyet rajtad és még nagyobb nyominak tartana! Fogd már fel bakker hogy nem kellesz neki és kész, meg a temészete is ilyen megcsalós, ez van...én örülnék inkább, hogy megszabadultam tőle, ilyen emberre nem érdemes egy percet sem áldozni, nemhogy börtönt, ne csinálj má magadaból még angyobb hülyét.
Az meg a másik, hogy ezért miért bántanád a másik srácot? Tudod ehhez a megcsalás dologhoz két ember kell, és lehet h a srác mászott rá a nődre, de nem tudta volna megtenni ha a nőd nincs benne a buliba, szóval ennyit erről. Azzal meg ne gyere hogy "jajj mer az ital" meg "jajj mer összevesztünk", öcsém, ezekkel a nyomi kifogásokkal önmagadat nyugtatod csak, ugye tudod? Remélem belül te is vágod, hogy ez hazugság, én is összevesztem a nőmmel már nem egyszer, de nem csaltam meg, akármilyen balhé is volt, pedig megtehettem volna hidd el.....úgyhogy ezen gondolkozz el.
Meg azon, hogy lehet, hogy nem is a gyerek mászott rá a nődre, hanem fordítva, csak a csaj (vagy akárki) ezt adagolta be neked, hogy a gyerekre legyél ideges, ne a csajra, miközben lehet hogy a gyerek tök ártatlan.
Nekem volt egy haverom, úgy jött össze egy csajjal, hogy a csaj el sem modnta neki, hogy pasija van...és szted mi lett a vége? A gyerek lett a hibás, a csaj meg röhögött mindenkin.
Ne legyél hülye, gondolkozz előtte b.zki!
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ilyenek miatt balhézni meg elég egy cigány stílus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!