Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz a legfontosabb a világon? A párkapcsolatokban, a közös életben, az iskolában, az áruházban, stb akárhol? Szerintem igen.
"gazdagoknak több a gondjuk, mint a szegényebbeknek"
Nem mondja ezt senki. Csak azt hogy nekik is vannak gondjaik, ami az o szamukra problemat okoz. Ezt nem erted meg hogy ÖNMAGÀBAN a gazdagsag nem jelent problemamentesseget, nem jelenti azt hogy ha penzed van semmi gondod az eletben, pusztan annyit jelent hogy mas jellegu gondjaid vannak.
Egy fekete afrikai valsagovezetbol szarmazo ember, aki minden nap a tulelesert (szo szerint am!) kuzd, az egyszeruen nem ertene a te problemaidat, nem tudna hogy mit gorcsolsz amikor van eteled-italod, hozza kepest elkepzelhetetlen szinvonalon elsz, es nem is akarnak minden nap megolni. Kezded erteni?
En hozzad kepest sokkal magasabb szinvonalon elek, te ram azt mondanad hogy gazdag vagyok, mert valoszinuleg egy honapban tobbet keresek, mint te egy ev alatt. Aztan ugyanugy vannak nekem is problemaim, es sok olyan is van amit a penz nem old meg. Nyilvan anyagi jelleguek nincsennek, de sok egyeb van ami neha komoly fejtorest okoz.
Ezert irtam fentebb is, hogy nem a penz a legfontosabb a vilagon, teljesen rosszul latod. Fixalodtal erre az elkepzelesre a sajat helyzetedbol fakadoan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!