Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz a legfontosabb a világon? A párkapcsolatokban, a közös életben, az iskolában, az áruházban, stb akárhol? Szerintem igen.

Figyelt kérdés
Hisz a pénzzel életet, halált is lehet venni akár! Pl: megkenhetsz egy bírót, rendőrt és megúszhatsz ezáltal börtönt, a legdivatosabb, legdrágább ruhákat hordhatod, a legszebb, legszexibb csajt d*ghatod, a leggyorsabb, legjobb autód vezetheted, vagy akár az ellenségedet is elintézheted örökre... Aki azt mondja mindezekre hogy a pénz nem minden, az csak azért mondja mert nincs neki, és még nem tapasztalta meg az ezzel járó vitathatatlan előnyöket...

2014. júl. 13. 12:46
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
utolsó: azért beszólok mégis: helyesírási szótár elolvasása után tárgyalhatunk addig NEM! :P
2014. júl. 15. 13:02
 32/48 anonim ***** válasza:
Az áruházban biztos.
2014. júl. 15. 13:04
 33/48 anonim ***** válasza:
Az ekezeteket hianyolod? Torodj bele, vagy szard le, nem erdekel. Mindenesetre meglehetosen korlatolt es szegenyes eleted lehet, ha ezt a kerdest feltetted.
2014. júl. 15. 13:37
 34/48 anonim ***** válasza:
KEDVES KÉRDEZŐ!én egy 29 éves nő vagyok és jót mosolyogtam a kérdéseden és némely válaszoló hozzászólásán.Hát az a helyzet, hogy a pénz nem boldogít, csak hozzásegít a boldogsághoz.Nekem majdnem 3 évig volt egy dúsgazdag olasz párom, akinek aranyüzlete volt és nagyon jól szituált családból volt való.Mindene megvolt ugyan, de szeretetet nem tudott adni nekem sem és más nőknek sem előttem.Rendkívül érzelemhiányos volt, állandóan éreztette velem, hogy egy szegény magyar lány vagyok, pedig én sem a legcsóróbb családból vagyok való hanem átlagos.Mindig megalázott és úgy viselkedett mint egy durcás kisgyerek.Megvolt mindene anyagilag és érzelmileg mégsem volt semmije.Komolyan mondom, hogy visszagondolva még életemben nem láttam ennyire boldogtalan, szegény lelkületű embert a gazdagok közt mint ő volt.Hiába a nagy terepjáró,aranyüzlet, lakás a tengerpart mellett és még sorolhatnám...olyan stresszes,elégedetlen, sivár és kiüresedett ember volt hogy azt el sem tudod képzelni.Megkapta a fullos nőket(nem magamra gondolok míg bárki is félreértene)és nem tudta őket megtartani,mert hamar kiábrándult mindenki a stílusából és jó néhányan lehúzták anyagilag.Míg vele voltam egy idegroncs voltam hiába vett nekem ruhákat, cipőket, ékszereket és hiába vacsoráztam minden nap étteremben.MOST pedig elmondhatom hogy a VILÁG LEGBOLDOGABB NŐJE VAGYOK A FÉRJEM MELLETT, AKI EGY "SZEGÉNY" NEVEZZÜK ÁTLAGOS ERDÉLYI FÉRFI.ANNYI SZERETETET,TÖRŐDÉST,LELKI BÉKÉT MÉG SENKITŐL SEM KAPTAM MINT TŐLE.EGY 20 ÉVES BMW-JE VAN, VETTÜNK EGY KIS HÁZRÉSZT A MEGTAKARÍTOTT,ÖSSZEKUPORGATOTT PÉNZÜNKBŐL,1.GYERMEKÜNKET VÁRJUK JÖVŐ HÓNAPRA.NAGYON KEVÉS PÉNZBŐL GAZDÁLKODUNK, DE NEM ADNÁM A FÉRJEMET SENKINEK ÉS HA ÚGY LESZEGÉNYEDNÉNK HOGY NEM LENNE MIT MEGEGYÜNK AKKOR IS KITARTANÉK MELLETTE MERT IMÁDOM ÉS Ő IS ENGEM.TUDOD KÉRDEZŐ HIÁBA A PÉNZ HA NINCS LELKI BÉKE,NINCS EGYENSÚLY,NINCS KOMMUNIKÁCIÓ.S AZÉRT IGAZ ÉN NEM VAGYOK EGY KONDITERMES,MŰCICIS,FELVARRT HAJÚ FULLOS NŐ, DE ATTÓL FÜGGETLENÜL NEM KELL SZÉGYENKEZNEM A KÜLSŐM MIATT.NEM ESZEM CSIRKEMELLET ÉS HALAT ÉS NEM FIGYELEK AZ ALAKOMRA ÚGY IGAZÁN DE JÓ A GENETIKÁM ÉS MÉG ÍGY VÁRANDÓSAN IS MEGNÉZNEK AZ UTCÁN ÉS BE IS SZÓLNAK-MERT VANNAK AKIKNEK ÍGY IS BEJÖVÖK,PEDIG SOHA NEM JÁTSZOK RÁ-DE ÉN MARADOK A KISBÉRŰ SZEGÉNY FÉRJEM MELLETT, A 20 ÉVES BMW-BE,AZ EGYSZERŰ HÁZBAN ÉS BOLDOG VAGYOK.VOLT NEM EGY JÓMÓDÚ FÉRFI AZ ÉLETEMBE, DE EGYIK SEM TUDOTT MEGTARTANI A PÉNZÉVEL,MERT BELSŐ GAZDAGSÁGOT NEM KAPTAM.Akkor erre mit szólsz kedves kérdező??Nekem aztán villogtathatnád a ki tudja hány centis karodat meg a lóvédat, kocsidat, cipődet, fullos ruháidat ha nem vagy megnyerő vagy agyban üres vagy akkor megette a fene-nálam legalábbis-de hidd el rajtam kívül vannak ám még hasonló gondolkodású nők, csak fel kell nőni ahhoz hogy ezt megértsed.Ha meg soha nem vagy képes ehhez felnőni amiről regélek itt neked, akkor előre borítékolom, hogy sivár életed lesz és hiába a pénz!
2014. júl. 23. 20:28
 35/48 A kérdező kommentje:
utolsó: elhiszem neked hogy van ilyen hogy nem boldog hiába gazdag, de hidd el, szegény emberek között még több van ilyen - na és nekik még pénzük sincs hogy bánatukat felejtsék! Bárki bármit mondd, a legjobb gazdagnak lenni! Ezt nem tudjátok megdönteni!
2014. júl. 23. 21:01
 36/48 anonim ***** válasza:
kérdező!Én vagyok aki a hosszú kommentet írta.Azért azt elmagyaráznád nekem hogy a te számodra mit jelent a szegénység és gazdagság fogalma?Azért vagyok kíváncsi a nézőpontodra,mert a szegény és a gazdag fogalma is relatív és különböző fokozatai vannak mindkét kategóriának.Számomra az igazán szegény gyakorlati értelemben az, aki az utcán él és nincs mit megennie.A hajléktalanok szegények, továbbá Afrikában ősközösségekben élő törzsi népek akiknek a víz átvitt értelemben aranyat ér. Viszont akinek van minden nap étel az asztalán és van fedél a feje felett így vagy úgy-akár saját ház/lakás,akár albérlet amit fent tudnak tartani az már nem számít abszolút szegénységnek.No meg aztán Magyarországon vannak mély szegénységben élő emberek a Nyírségben,Borsodban, akiknek kenyérre sem telik.Na és nem beszélve bizonyos régiókban az alultáplált gyermekekről.Ezek fizikai értelemben vett szegények.Viszont nem biztos, hogy ezek az emberek a maguk közösségében nem boldogok, hiszen az tudja igazán hogy mi a különbség a szegénység és a gazdagság között aki volt már jómódú és szegényebb is.Az le tudja vonni a konzekvenciát.A gazdagság és jómódúság is relatív fogalom,mert valakinek az a gazdag aki a Rózsadombon lakik, jó módos családba született és már eleve vagyonos.Viszont vannak az újgazdagok akik nem születtek jómódú családba de valamilyen oknál fogva meggazdagodtak pl. családi örökség által,az eszük/tudásuk által, vagy valamit kitaláltak és abból szép anyagi profitot szereztek,de vannak akik a bűnözésből gazdagodtak meg.Aztán valaki úgy gondolkodik pl. én, hogy "gazdag" az a mai világban-fizikai értelemben-akinek nincs hitele. Lehet valakinek 50 millás háza hitelre, ha lebetegszik vagy elveszíti a munkahelyét/bevételi forrását és nem tudja fizetni a hitelét.Magas lóról,nagy gazdagságból nagyot is lehet ám esni kérdező!Nem fizikai értelemben vett gazdagság számomra az,ha valaki boldog az életében a munkájában, párkapcsolatában és elégedett az életével úgy ahogy van és elfogadja az életet úgy ahogy van és nem kerget ködfelhőket illetve épít légvárakat.Kérdező te mivel foglalkozol??Nem a pénztárcádban akarok turkálni ne értsd félre, de kíváncsi vagyok hogy mivel foglalkozol hogy ennyire a pénzre élezed ki a legfontosabb dolgot a világon!
2014. júl. 23. 22:39
 37/48 A kérdező kommentje:
én nem vagyok gazdag, nem azért írtam hogy menőzzek. csak azt látom, hogy akinek van pénze, az mindent elér az életben, minden álmát valóra tudja váltani. Én kb. középosztályból származok, átlagos keresettel. Hiába csinálok bármit, ebből nagyon nehéz kitörni (lehetetlen). A fizetésem java a számlákra megy, rezsire, ami marad abból meg nem lehet nagyon költekezni. Megtakarítás? minek, kb. autóra legalább 10 évig kellene félre tenni, szóval kilőve. És párom sincs, hogy ezeket a negatívumokat (kicsit) enyhíthetné. Szóval hol itt az igazság? (mert ugye azt mondják hogy akinek pénze van, gondja-baja is, a szegényebbeknek pedig nyugalmuk, boldogságuk - hát ez k*rvára nem igaz! Nekem is van elég gondom! Tehát aki ezzel a "gazdagoknak több a gondjuk, mint a szegényebbeknek" dumával jön, az csak nyugtatásból, áltatásból teszi. Sajnos, ha mások nem is merik kimondani, de ez IGAZ. A szegény embert még az ág is húzza - nagyon is igaz mostanság!
2014. júl. 24. 00:38
 38/48 anonim ***** válasza:
nyilván ha több pénzed van, akkor a lehetőségeid is jobbak és ha van egy kis eszed és jól tudsz élni a jobb lehetőségeiddel, akkor azokat a dolgokat is könnyebben megszerezheted, amiket önmagában a pénzzel nem lehet. nem csak kondizásra, a külsődre és vásárlásra fordíthatsz több időt, hanem tanulásra, szórakozásra, sőt akár jótékonyságra, művészetpártolásra is és értékes, mély érzésű, jó ember is lehetsz gazdagon....de ha úgy fogod fel, hogy téged a kedvesség, barátság, törődés, stb nem érdekel, mert pénzért úgyis bármit megvehetsz, akkor ez nem fog összejönni és pont ezért nem fognak kedvelni az emberek. ha csak a pénzzel akarsz mindent elérni, akkor tényleg csak a pénzed fogják szeretni és csak a cuccaid miatt fognak hízelegni. persze ha neked a felszínes menőzés, és mások tettetett barátsága elég, akkor boldog lehetsz egy ilyen felszínes élettel a felszínes érdekbarátaid között is. sőt, ha ilyen felszínes ember vagy, aki csak a jó nőket és menő ruhákat, verdákat nézi, akkor biztosan jobban érzed magad, mint ezek nélkül szegényen. de ha őszinte barátokat, valódi emberi kapcsolatokat IS akarsz, akkor a pénzen kívül emberi értékeket is fel kell tudnod mutatni, hogy legyen mit viszonozniuk. Szóval a pénz nem minden, de nagyon jó, ha van és sokkal jobb, mintha nincsen.
2014. júl. 24. 02:08
 39/48 anonim ***** válasza:

"gazdagoknak több a gondjuk, mint a szegényebbeknek"

Nem mondja ezt senki. Csak azt hogy nekik is vannak gondjaik, ami az o szamukra problemat okoz. Ezt nem erted meg hogy ÖNMAGÀBAN a gazdagsag nem jelent problemamentesseget, nem jelenti azt hogy ha penzed van semmi gondod az eletben, pusztan annyit jelent hogy mas jellegu gondjaid vannak.

Egy fekete afrikai valsagovezetbol szarmazo ember, aki minden nap a tulelesert (szo szerint am!) kuzd, az egyszeruen nem ertene a te problemaidat, nem tudna hogy mit gorcsolsz amikor van eteled-italod, hozza kepest elkepzelhetetlen szinvonalon elsz, es nem is akarnak minden nap megolni. Kezded erteni?

En hozzad kepest sokkal magasabb szinvonalon elek, te ram azt mondanad hogy gazdag vagyok, mert valoszinuleg egy honapban tobbet keresek, mint te egy ev alatt. Aztan ugyanugy vannak nekem is problemaim, es sok olyan is van amit a penz nem old meg. Nyilvan anyagi jelleguek nincsennek, de sok egyeb van ami neha komoly fejtorest okoz.

Ezert irtam fentebb is, hogy nem a penz a legfontosabb a vilagon, teljesen rosszul latod. Fixalodtal erre az elkepzelesre a sajat helyzetedbol fakadoan.

2014. júl. 24. 06:49
 40/48 anonim ***** válasza:
Ismét a hosszú kommenteket író 29 éves nő vagyok.Teljesen egyetértek a 38 és 39-es válaszolóval. Igen, ha csak a külsőségek motiválnak, hogy legyen jó verdád, jó csajaid,márkás ruháid és cipőid, illetve tudj elmenni szép helyekre nyaralni és villogtatni a zsét, akkor csak felszínes barátaid lesznek és ezek az emberek eltűnnek mellőled ha elfogy a lóvé.Ha kórházba kerülnél vagy lebénulnál ezek a felszínes, csak a pénzedért barátkoznak veled című haverok,barátok úgy elillannának mint a füst.A rafkós, számító nőknél ugyanez van.Ha leszegényednél,otthagynának mint egy szaros kutyát mert nem önmagadért szeretnének hanem a pénzedért. Utána depressziós lennél és kiüresedettnek látnád a világot és akkor pedig az lenne a legnagyobb problémád hogy van pénzed és mégsem szeret senki igazán s hidd el ez nagyobb lelki sokk lenne mint élni az egyszerűségben.Másik kommentelő is nagyon jó dolgokat írt, hogy a gazdagoknak másféle gondjaik vannak mint a szegényebb embernek.Gond nélkül senki nem él ám kérdező.Ráadásul a gazdagságot fenn is kell tudni tartani,ami nem biztos hogy olyan könnyű dolog s ez is egy fejtörést,kemény munkát ad a gazdájának.Olyan nincs hogy csak dől a lóvé és nem kell érte tenni semmit és olyan sincs, hogy nem lehet a jómódból lezuhanni.Az viszont keserves tud lenni,mert aki megszokott egy bizonyos életszínvonalat az nem igazán tudja alább adni.S ha mégis így alakul, akkor a gyengébb személyiségeknél jön a depresszió vagy ne adj' Isten öngyilkosság.Mindenre volt már példa.
2014. júl. 24. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!