Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz a legfontosabb a világon? A párkapcsolatokban, a közös életben, az iskolában, az áruházban, stb akárhol? Szerintem igen.
Aranyosak vagytok. Jót mosolyogtam az érveken.
Aki vallja, hogy pénzért mindent meg lehet venni, kérdezzen meg egy párt, akinek nem lehet gyereke, vagy egy gyógyíthatatlan genetikai rendellenességgel született baba szüleit, ők mit mondanak erre. Vagy egy halálosan beteg embert, nem kell hogy idős legyen, van bőven a gyerekek, fiatalok között is - akármelyiktekről kiderülhet (ne adja Isten) jövő héten, hogy valami komoly baja van. Olyankor higgyétek el, teljesen mindegy, hogy pipa van a pólódon vagy egy ugró macska...
Kell a pénz, persze, a mi kultúránkban nem is kevés. De én pl azt tapasztaltam, hogy amióta nem hajtom a pénzt, hanem a családomra koncentrálok, azóta sokkal boldogabb vagyok, sokkal kreatívabb és sokkal kevésbé stresszes.
Nyilván, nem huszon-kevés éves fejjel fogjátok ezt belátni, most abban a korban vagytok, amikor azt hiszitek, a külsőségek a legfontosabbak - főleg ha a közösség, amiben mozogtok, hasonló értékrendű. Az a szomorúbb, ha valaki nem nő ki ebből a korból, hanem megragad benne, és ilyen sekélyes dolgok lesznek a LEGFONTOSABBAK az életben, mint amiket felsorolt pl a kérdező is.
11-es
Vannak betegségek amiket el kell fogadni, és viselni türelemmel, én sem azt mondtam hogy ha pénzes vagy akkor elélsz 100 évig, vagy sose érhet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!