Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz, ha ki akarom használni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha ki akarom használni ismerkedés céljából, hogy van pénzem, lakásom és később autóm?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

Így lehetne normálisabb kapcsolatom, ha gazdagnak számítok?

2014. júl. 9. 16:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem minden a pénz!!
2014. júl. 9. 16:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Ismertem egy lányt, akinek a szülei konkrétan milliárdosok voltak, és neki nem volt szüksége ilyen hülyeségekre.
2014. júl. 9. 16:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott, mert akkor lehet, hogy nem a saját személyiséged miatt fog megkedvelni.
2014. júl. 9. 16:21
 4/17 anonim válasza:
Persze.. megvetet pár dolgot utána haza visz a Te lakásodba megdug és utána elfelejti még a nevedet is.
2014. júl. 9. 16:21
 5/17 anonim ***** válasza:
Milyen világ ez? :) Nem tudtam, hogy ezek számítanak. Én megrekedtem még hál'Istennek valahol az emberi értékek körül.
2014. júl. 9. 16:23
 6/17 anonim ***** válasza:

Ezeket szerintem ne hangsulyozd ki, vagy ne nagyon hozd szoba.

Ket eshetoseg allhat fent, a fiunak nincs semmie, ezert rosszul fogja erezni magat.

A penzedre fog hajtani es majd kisemmiz.

Mikor mar egesz jol elvagy egy fiuval, akkor lassan elkezdheted adagolni, hogy amugy ez a helyzet. Es akkor mar biztosabb lehetsz benne, hogy azert van veled mert szeret es nem masert. Persze ilyenkor is atvalthat moho uzemmodba es megis a penzedre fog hajtani...Bizonytalan egy vilagban elunk. 21f

2014. júl. 9. 16:23
 7/17 anonim ***** válasza:
annyira nem számít de örülnék neked, mert nem érezném úgy, hogy nekem kell eltartanom téged.
2014. júl. 9. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:

hát nálam igazából hirtelen negatív lenne ha az elején ezzel nyitnál...nekem személy szerint a legfontosabb a belső meg van a pontos elképzelés milyet keresek és ahhoz a legközelebbi lányt keresem akit tudok szeretni és ő is szeret...külsőleg is meg van az "ideál", de inkább a belső a lényeg...ezek meg csak "extra" dolgok lennének, de nem sokat nyomnának a latba, csak akkor lenne negatív, ha az első mondat az lenne ismerkedésnél: "Szia, van pénzem, lakásom, autóm, akarsz ismerkedni?"

A külsőddel hívd fel a figyelmét, a belsőddel hódsítsd meg a kiszemeltet! ne a pénz és a tárgyak domináljanak, különben is sok pasinak sérti az egóját ha a párja többet keres, gazdagabb, lakása kocsija van...szóval sokaknak negatív lenne! és különben sem lenne jó a kapcsolat...gondolj bele ha csak a vagyonod miatt lenne veled...add önmagad és mosolyogj! :)

21F

2014. júl. 9. 16:25
 9/17 A kérdező kommentje:

nekem nem a szüleim miatt van pénzem. rengeteget tanultam, nélkülöztem, hogy így álljak.

az a durva, hogy simán eltartanék valakit, nem érdekelne, ha tanulatlan, link az illető, csak legyen intelligens, meg szeressen és bejöjjön.

vagy akkor már törvényszerűen csak a pénzért szeretne?

2014. júl. 9. 16:26
 10/17 anonim ***** válasza:
am pont most néztem egy ilyen dexter részt... s03e05-6?? körül, ahol egy olyan pasit nyírt ki, aki gazdag csajokat vett el, aztán kinyírta őket, és lelépett a pénzzel :D szóval vigyázz!! :D
2014. júl. 9. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!