Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz, ha ki akarom használni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha ki akarom használni ismerkedés céljából, hogy van pénzem, lakásom és később autóm?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

Így lehetne normálisabb kapcsolatom, ha gazdagnak számítok?

2014. júl. 9. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer indításnál azzal kezdett egy hölgy, hogy nagyszerű állása van, baromi jól megfizetik, sokat keres (még összeget is mondott). Nekem nem tetszett, hogy rögtön a tehetősségével akart "elkápráztatni", pedig külsőre full minden rendben volt vele. Nem akartam kihasználni, egy héten belül megszakítottam vele minden kapcsolatot.
2014. júl. 9. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem semmim sincs, de tuti nem jönnék össze veled, amúgyis ha jó nő lennél ezekönélkül is simán találnál pasit, de gyanitom hogy ronda vagy, szépítkezz a pénzből inkább, ha még menthető a kinézeted,
2014. júl. 9. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:

"...nem érdekelne, ha tanulatlan, link az illető, csak legyen intelligens..."

Hogy lehet valaki egyszerre tanulatlan és intelligens?

2014. júl. 9. 16:45
 14/17 A kérdező kommentje:
#13-as, úgy, hogy lusta és a hobbijának él például, plusz nem volt szülői elvárás. :)
2014. júl. 9. 16:46
 15/17 A kérdező kommentje:
#12-es, az a durva, hogy szépnek tartanak, csak eléggé nehezen ismerkedem egy múltbéli dolog miatt. nyugodtan alázz csak, de ez most nem jött be.
2014. júl. 9. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy ideig működne, de valószínű egyik férfi sem bírná azt, hogy a barátnője tartsa el.
2014. júl. 9. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező, én úgy vélem hogy te egy szeretethiányos lány vagy és kicsit alacsony az önbecslésed.Az elismerésre méltó hogy nélkülöztél és így jutottál a vagyonodhoz és senki nem tolta alád...DE!!!Ne akarj te eltartani egy férfit és minden mindegy alapon,mondván nem számít ha link vagy tanulatlan csak szeressen.Aki link, az a kapcsolatban is link.Ha sokat tanultál keress hasonló fiút.Nem azt mondom hogy rögtön az orvosok és ügyvédek között keress, sőt nem lenézendő a kétkezi munkás sem, de ne arra törekedj hogy egy link hapsit fogjál.Egy link ember nem dolgozik,hitele van,eltartatja magát a szép és tanult barátnőjével, lehet megcsalna és csak egy menekvési pont lennél a nyomorában.Kérdező gondolkodj ésszerűen és hideg fejjel!Egyébként hány éves vagy?Mivel foglalkozol?Szóval ne akarj görcsösen valakit megfogni mert megjárhatod vele. Általában azok a nők vannak így besózva akik férjet akarnak szerezni maguknak és dübörög az anyai ösztön,mert gyermeket akarnak.Légy óvatos kérdező és bízd a természetre a párkapcsolatot és ne a pénzre!Bár a te élted,én nem szólhatok bele, de egy kis élettapasztalattal már rendelkezem.
2014. júl. 23. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!