Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? (Kép lenn)
26F vagyok, a korombeli csajokra tapasztaltam már hogy igaz (pláne a "faképnél hagy a pultnál" része) inkább a másik két típusra vonatkozik a kérdésem.
Nem igaz, max az idősebb nős. Nekem a fiatalabbakkal csak a baj van, érettlenek, mindig hisztiznek, folyton rajtad csüngnek, egyáltalán nme xboxoznak veled, az nem érdekel, hogy mit gondolnak a kocsimról.
A korombbeliek, meg akkikkel én vagyok leszarják milyen kocsim van, takarítanak utánam(fiatalabb nem fog) Fizeti a fele költséget, nem beszél ki, és ugyanúgy nem xboxozik.
Hatalmas általánosítás
26 vagyok
Férjnél
Ssem hívattam meg magam italra..
És xboxozom is..
Van saját kocsim23 éves korom óta,( kucsit rozoga, de z enyém, vagyis már mienk... nem kellett sose másé..18 évesen sem érdekelt, bár az exem mindig szerzett szülőktől
Úgyhogy szerintem baromság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!