Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy nő nem kívánja a szexet 2 hétig? Folyt lenn
Létezik...türelem kell hozzá. :)
Férfiaknál is sokszor adódik olyan élethelyzet, hogy egyszerűen nincs meg a kedv, ezt el kell fogadni...a szex nem egy olyan dolog, amit csettintésre megy. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeretne, sőt szerintem feltétlen azt se, hogy kevésbé kíván a barátnőd téged, csak egész egyszerűen most nem ott jár.
Én azért szoktam így bújni a páromhoz társaságban, mert valahogy akkor még jobban érzem, hogy szeretem. Lehet, hogy furán hangzik, de ha beülünk valahova, és látom a sok felszínes kapcsolatot, akkor örülök annak, hogy ő az enyém.
Iszogassatok, amikor eljártok így bulizni, oldódjatok, beszélgessetek sokat, az meghozza a hangulatát hozzá. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak akkor lehet szex, ha alkohol hatása alatt vagytok, de annak is van egy kissé állatiasabb, ösztönösebb, vadulósabb hangulata...főleg azok után, hogy így bújik, mászik rád a barátnőd társaságban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!