Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Megbocsátanátok ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Megbocsátanátok ezt a lánynak, vagy átvágva éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal, mert rengetegszer hisztiztem meg még pár dolog miatt, amit már beláttam, hogy nagyon rosszul csináltam, de már próbálok változtatni rajta. A barátom nagyon hiányzott, hogy beszéljek vele, ezért egy fake accountról kezdtem el vele beszélni. Először azt hiszem, hogy ő csak szórakozott a csajjal, de már kezdi őt megkedvelni, és nem a kinézete miatt, hanem az érett gondolkodása meg ahogyan beszél vele, az fogta meg a 'lányban', aki valójában én vagyok. A fiú előtt is ilyen nyugodt, higgadt és türelmes voltam, csak néha a fiú miatt borultam ki, de már úgy-ahogy meg tudom magam fékezni, és ezt ő is láthatta, ahogy a fake profilból beszéltem vele.

Ennek a lánynak rengeteg mindent elmond, úgy érzem, hogy meg is kedvelte, meg mondta is 'neki'. Tényleg rengeteg mindent, akár éjszaka is fent marad, csak hogy a csajjal (vagyis velem) beszéljen, és olyanokat is elmond neki, amit nekem soha. Úgy van megbeszélve, hogy csak barátunk vagyunk, de egyszer összehozhatnánk egy baráti mozit vagy valamit. Én is szeretném, de ezzel a profillal teljesen átvágtam, mert igaz, hogy ez minden én vagyok, csak a képeken a lány nem. Mit tegyek most? Találka előtt nem sokkal milyen lenne elmondani neki? Amikor már késő lemondania? Vagy csak ha annyit mondanék, hogy nem az vagyok, aki képeken, hanem majd élőben meglát? De akkor azt hiszem, hogy el sem fog jönni, hiába imád velem beszélni és nem a külsőre megy.

2014. júl. 13. 00:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ilyet nem szabad csinálni!!!!!!!!Az első,hogy ez nagyon nagy aljasság!!!A másik,hogy még fel is jelenthetne akinek a képével csinálod ezt!!!

Hagyd már a srácot a fenébe...vége lett...akkor meg? ez csak szánalmas húzás felőled, hogy kidob az ajtón és mész az ablakon vissza..ne legyél takony!

És amúgy nem bocsátaná meg senki!!!Sőőt még ha kiderül lehet fel is jelent maga a srác!

Szóval ha van eszed lelépel szó nélkül de gyorsan,mert csak a bajod lesz belőle!

2014. júl. 13. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!