Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem teljesen kiégtem, honnan kérhetnék segítséget? Van visszaút, nem késő?
Kevesebb partnerrel és kavarással ugyanígy érzek. Kell a szex, de röhögök a szerelmen, képtelenségnek tartom, idiótaságnak, mégis vágyom rá. Szerintem ezzel nincs mit tenni. Inkább csak azokkal szexelj akik igazán vonzanak.
23l
ÓÓ te szegény pára, hát milyen szörnyű viszontagságokon kellet túlesned az életed 18 évén keresztűl.
Most komolyan szivatod az embereket a hülyeségeiddel?
18 évesen a nagy szerelmi csalódás ami miatt képtelen vagy érzelmekre, ne hisztiz már mint valami fűrdő p*csa, egyeseknél ez rutin szerű mégse adják fel, de te már 2 "balszerencse" után feladtad és máris átváltoztál egy szexbábuvá? Ez elég gyenge jellemre utal, ha kiégtél ha nem így esélytelen, hogy normális párkapcsoltod lesz mert kb minden hiba után nekiálsz majd hisztizni, értelmes ember azt meg nem fogja eltűrni.
"Kiderült, hogy a fiú még mindig az exét szereti, szóval csak szórakozni voltam jó."
De az teljesen oké, amikor te ugyanezt csináltad, igaz? Amikor mások csak arra kellettek, hogy szórakozz velük.
egyik kiszemeltem volt ilyen, 26 éves lány.
Igaz, ő nem igy tolta, de túlságosan is közvetlen lány volt, odaadta magát túl könnyen mindenkinek, és megis lett a vége: egy hónapig tartó kapcsolatok, majd valaki úgy elbánt vele (kidobta egy másik lányért), hogy fél évig eltűnt. Én abban az évben "csak" jó nőnek láttam, de éretlennek.
Aztán változott, és énis megkedveltem jobban. Láttam, hogy komolyodik, végül énis akcióba lendültem - részemről fellobbant a láng. Az eredmény, amikor eléálltam:
még soha senki nem hozott nekem rózsát, szépnek se nevezett. Most először érzem magam nőnek, idáig mindig csak egy kis kellék voltam a pasik oldalán.
Mindezt enyhén könnyes szemekkel. Ugye milyen jó lenne idáig eljutni? Hát NE IGYÁL és ne viselkedj úgy mint egy ribi! Ő 27 évesen tapasztalta ezt meg, te nem vagy elkésve vele! De igy nem ezt a fajta pasikat vonzod be!
(amúgy szomorú, mert nem fogadott el, és ennek már jó ideje, több hónapja. Bár ki tudja, néha mutatja jeleit, hogy hiányzok, ki tudja mit rejt a jövő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!