Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két nővel járni egyszerre? Adjatok tanácsot!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy két nőt szeretek egyszerre!
Mindkettőhöz vonzódom szexuális és egyéb téren is mindkettővel tökéletesen érzem magam és mindkettő oda van értem!
Ti jártatok már így?
Hasonló történetet és tapasztalatot várok!
2010. jan. 7. 21:14
1/14 anonim válasza:
2 nőt nem szerethetsz egyszerre. Valószínűleg szeretethiányod van amié szükséged van rájuk. Mind kettőt kedvelheted vonzódhatsz hozzájuk, de szerelem? ez számomra kétséged. Ha megtudják h 3an párban vagytok akkor biztosan dobnak ugyh még most döntsd el mit akarsz csak egy jó tanács
2/14 anonim válasza:
Ne hülyítsd őket. Undorítóan kétszínű dolog. Addig szállj ki ezekből a kapcsolatokból, amíg nem késő.
3/14 anonim válasza:
egyiket sem szereted. hagyd őket békén amíg ki nem derül.
4/14 anonim válasza:
Jah,így van rá fogsz ba*szni, lehet nem most,de idővel...
Arról nem is beszélve, h tuti nem szereted egyiket se,csak élvezed a helyzetet:DTapasztalat:D
5/14 anonim válasza:
Lány vagyok, hasonló helyzetben járok.
Van barátom, illetve egy másik fiú, aki szeretne tőlem többet, mint barátság és én is nagyon vágyom rá. MINDKETTŐRE!
8/14 anonim válasza:
Hozz be a buliba egy harmadikat is, nagyobb a power!
9/14 A kérdező kommentje:
A lány aki ebbe a helyzetbe van az írjon már nekem egy üzit!
Köszi!
2010. jan. 7. 22:04
10/14 A kérdező kommentje:
Mindkettőt akarom és szeretem úgyérzem!
:S
2010. jan. 7. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!