Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is vannak olyan "baráta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is vannak olyan "barátaitok", akik totál elhanyagoltak titeket, amikor lett valakijük? Holott előtte összejártatok, beszélgettetek, buliztatok, stb? Ez engem elszomorít, mert én se hanyagoltam őket, amikor lett pasim.

Figyelt kérdés

2014. júl. 12. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sajnos többször is meg tapasztaltam már, hogy miután a barátom összejött valakivel egyszerűen eltűnt. Egy ideig keresetem, írogattam neki, de ha válaszolt is akkor is csak több napos késéssel egy-egy szóban.

Van is egy ilyen női ismerősöm, amikor van barátja akkor nem elehet elérni, amikor szakítanak vagy szomorú, akkor meg még az éjszaka közepén is felhív panaszkodni. Én meg mint egy jó barát meghallgatom...

Mivel kevés emberben bízom meg annyira, hogy a barátomnak nevezzem, ezért ilyenkor mindig megcsappan a barátaim száma...

De ha van kedved beszélgetni, akkor írhatsz. 23F

2014. júl. 12. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem minden lány szeszélyes. Mondom, nekem sikerült megtalálnom a megfelelőket, minden csak idő és energia kérdése. Én is nosztalgikus típus vagyok/voltam, de sokat változtam az elmúlt néhány évben, ami rengeteget segített, főleg abban, hogy a megfelelő embereket engedjem magamhoz közel. Szerintem mindenképp próbálj változtatni a dolgaidon, hozzáállásodon, mert tapasztalatból tudom, hogy nagyon megéri. Drukkolok! :)
2014. júl. 12. 12:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Sajna tényleg csak olyan lányokkal találkoztam eddig, akik ott fúrtak, ahol tudtak, pletykáltak a hátam mögött, nem barátkoztak velem, mert "én nem alszok minden este együtt a pasimmal, meg nincs tesóm"(wtf???) :D van 1-2 barátnőm, de ők ritkán járnak haza... szóval...:(

Na de majd a külföldi munka remélem meghozza gyümölcsét :)

2014. júl. 12. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem olyan "barátaim" voltak, akik 11 év "barátság" után a legolcsóbb legszánalmasabb kifogásokkal élve nem jöttek el az esküvőmre, és miután férjhez mentem, soha többet nem hívtak találkozni. Pedig nyitott lettem volna rá, ahogy a házasság előtti időszakban is mindig találkoztam velük amikor csajos nap volt. Én mentem férjhez közülünk először....ők azóta sem házasok, kettejüknek évek óta párkapcsolata sincs. A bandából négyen 28 évesek vagyunk, és az ötödik lány 30.

Kifogások:

1. lány: Nincs mit felvennem (ezt nem is minősítem)

2. lány: Nincs pénzem (Nem is értem mire kellett volna pénz, másrészt pedig az esküvő előtti nap, éjfél előtt pár perccel fbn lökte oda az üzenetet hogy nem jön. Én már csak az esküvőn szembesültem vele, hogy nem fog eljönni. Mikor hazaértem, akkor láttam az üzenetet. Eszembe sem jutott, hogy így fogja lemondani.

3. lány: Bulizni megyek, (4 órával az esküvő utáni időpontban, de azért nem ér rá)

4. lány: a pasimmal találkozom (párral együtt volt mindenki meghívva, akinek volt....nem értettem a problémát)

2014. júl. 13. 04:31
 15/15 A kérdező kommentje:
juj, ez nagyon gáz, utolsó....:( :(:(
2014. júl. 13. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!