Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? (leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? (leszbikus téma)

Figyelt kérdés

Na szóval leszbikus vagyok, de még nem történt meg az a bizonyos coming out. Nem is tervezem addig, amíg a saját lábamra nem tudok állni, ugyanis a legrosszabb is benne van a pakliban, mégpedig az, hogy kitagadnak a szüleim.

Na most megismerkedtem egy lánnyal, Amerikában lakik...igen elég messze. Felvetette, hogy kifizeti a repülőjegyet meg mindent nekem csak el kell mennem a repülőtérre és elmenni hozzá. Na már most ez nem ilyen egyszerű, ugyanis mit mondanék a szüleimnek? Biztos, hogy nem engednének el, ha elmondanám, hogy Amerikába akarok menni egyedül. Sosem repültem még, azt sem tudom hogy működik.

A lány kiakadt, hogy nem is akarok találkozni vele stb. De én akarok, de ez nem ilyen egyszerű. Fogalmam sincs mit tegyek. Mondtam, hogy lehetne kicsit megértőbb, aztán bocsánatot kért, de ez a téma még nincs lezárva.

Nem hazudhatom azt a szüleimnek, hogy egy barátomnál maradok pár napig miközben egy másik kontinensre repülök. Az azért durva lenne, bármi megtörténhet. Viszont coming out-olni még nem akarok, túl nagy a kockázat.

Tanácsok? Javaslatok?

20/L

2014. júl. 12. 06:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez alány akivel levelezel ő coming outolt már,Gondolom igen.Talán nem is kellett sose titkolózni mert ilyen közegben nőtt fel vagy elfogadó a családja.Ez egyenlő azzal hogy nehezen értheti meg milyen titkok közt élni így megszervezni egy találkozót.Szerintem elég kockázatos a tengerentúlra utazni úgy h idehaza nincs igazán háttered.Valakinek mindenképp tudnia kellene a dologról de inkább ne utazz...ez elég meredeken hangzik bár izgalmas tény de én azt mondom vállalja be az utat a kedvedért mivel te vagy a nehezebb helyzetben úgymond.Gondolom már ült repülőn.De ha nem most itt a nagy lehetőség.Én azt mondom ne kockáztass ekkorát sose lehet tudni....főleg abból amit leírsz még a lánynak áll feljebb kicsit megértőbb lehetne.Én így gondolom.Az ország másik végére is meggondolom elutazzak e nem hogy az óceán másik végére.Azt is gondold végig mit akarsz ettől a dologtól.kapcsolatot.mert akkor a távolság elég durván közbe szólna.Valakinek fel kellene adnia az eddigi életét gondolom nem ő lenne az.Persze vonzó meg izgalmas ez így leírva de mindent borítani egy ismeretlen miatt...gondolj végig mindent. :)
2014. júl. 12. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért.Persze nem kötelező véresen komolyan venni semmit de azért túl nagyot se kockáztass főleg ha nem vagy olyan bevállalós.Vagy ha mégis erre a döntésre jutsz gondold végig megéri e és jusson eszedbe a távolság mi változna ezután ha komolyodna a dolog.Itt nem 100-200km-ekről van a szó.
2014. júl. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!