Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? (leszbikus téma)
Na szóval leszbikus vagyok, de még nem történt meg az a bizonyos coming out. Nem is tervezem addig, amíg a saját lábamra nem tudok állni, ugyanis a legrosszabb is benne van a pakliban, mégpedig az, hogy kitagadnak a szüleim.
Na most megismerkedtem egy lánnyal, Amerikában lakik...igen elég messze. Felvetette, hogy kifizeti a repülőjegyet meg mindent nekem csak el kell mennem a repülőtérre és elmenni hozzá. Na már most ez nem ilyen egyszerű, ugyanis mit mondanék a szüleimnek? Biztos, hogy nem engednének el, ha elmondanám, hogy Amerikába akarok menni egyedül. Sosem repültem még, azt sem tudom hogy működik.
A lány kiakadt, hogy nem is akarok találkozni vele stb. De én akarok, de ez nem ilyen egyszerű. Fogalmam sincs mit tegyek. Mondtam, hogy lehetne kicsit megértőbb, aztán bocsánatot kért, de ez a téma még nincs lezárva.
Nem hazudhatom azt a szüleimnek, hogy egy barátomnál maradok pár napig miközben egy másik kontinensre repülök. Az azért durva lenne, bármi megtörténhet. Viszont coming out-olni még nem akarok, túl nagy a kockázat.
Tanácsok? Javaslatok?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!