Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem egy fiúval pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy fiúval pár hete, de kiderültek idővel dolgok, mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Először minden szép és jó volt,kedves volt figyelmes,egy álom.És 5 nap után mikor forsziroztam neki jobban hogy miért nem alhatok nála akkor megmondta hogy együtt él egy lánnyal de el akar költözni tőle mert nem szereti már és nem is alszanak egy ágyban.és azt mondta h félt elmondani az elején mert félt hogy nem állok szóba vele...sok időt töltünk együtt de ez az állapot engem nagyon zavar.mondta hogy ameddig nem költözik el a lánytól lehetek akivel szeretnék nem korlátoz benne de utána csak ő lehet nekem.meg mondta hogy reméli hogy nem tart már sokáig az elköltözés és akkor végre csak velem lehet.aztán a napokban kiderült hogy megy nyaralni barátokkal amikor pár napja mondta hogy igazán nincsenek barátai én úgy érzem a csajjal megy nyaralni csak fél megmondani nekem... nem tudom mit kéne tennem...én úgy érzem fontos nekem...de félek hogy átver...mit tegyek?
2014. júl. 11. 22:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fél év nem elég egy szép lassú elköltözésre? Ne már...
2014. júl. 12. 19:01
 22/25 A kérdező kommentje:
Sajnos én is érzem hogy itt nagyon nem stimmelnek a dolgok...ráadásul azt mondta hogy a csaj álomvilágban él és rózsaszin felhőben hogy minden rendben van...mert talán rendben is van...de akkor lenne őszinte...akkor tudnám hogy mire számithatok maximum...
2014. júl. 12. 19:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Megmondjam? De szerintem te is tudod.

Te ne élj álomvilágban.

2014. júl. 12. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Tehát akkor a csajt is hülyíti. Ha fél éve nem érzi jól magát a kapcsolatában, miért nem beszélt erről a lánnyal?

Sántít az egész.

2014. júl. 12. 20:48
 25/25 A kérdező kommentje:
Állitólag beszélt neki erről hogy neki ez igy nem jó de a csaj nem vesz róla igazán tudomást....fura az egész :( sajnos minél jobban bele gondolok annál világosabb a helyzet :( soha nem fogja ott hagyni :(
2014. júl. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!