Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan próbálkozzam be?
Van egy lány aki nagyon bejön és másoktól tudom, hogy én is bejövök neki. Négyszer találkoztam vele házibulikon, és facebookon rengeteget beszélgettünk.
Mindketten 18 évesek vagyunk és egyikünknek sem volt még kapcsolata. Nem tudom hogyan próbálkozzam be nála, egyből megcsókolni nem merem (még sohasem csináltam), és szerintem ő sem díjazná ha ,,letámadnám" a többiek előtt, mert ő egy visszafogott lány.
Arra gondoltam, hogy következő bulin félre hívom és elmondom neki hogy ,,arra gondoltam hogy megpróbálhatnánk együtt"(vagy valami hasonló szöveget, aminek ugyanaz a jelentése, tudnátok mondani?).
szerintem először találkozgassatok csak személyesen is,és utána meglátod hogy alakulnak a dolgok.
L
Szerintem zöld az út, de ez nem azt jelenit, hogy nem kell szétnézni mielőtt átmész rajta.
Ezzel azt akarom mondani, hogy a lány is szimpinek tart, főleg ha hosszasan beszélgettek a facebookon. Nem kell egyből megcsókolni és megkérdezni tőle, hogy: "Járunk?"
Először hívd el ketteseben valami programra. Séta, fagyizás, biliárd bármi. Aztán meglátod hogy alakulnak a dolgok. :) Sok sikert haver! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!