Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes még a valóságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még a valóságban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mindeni fent van a facebook-on, Zoosk-on, társkereső oldalakon, hotdog, myvip, (volt iwiw), stb...

Ha valakinek tetszik egy lány a valóságban és odamegy hozzá a férfi, vagy fordítva, azt mondja, bocs, de én már foglalt vagyok, a facebook-on ismerkedtem meg a barátommal, férjemmel az ismerőseim közül, ott is ki tudja ki kivel és hány férfival kavar.

2014. júl. 11. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Társkereső oldalakon meg minden profil kamu"

:D Ez jó:) ezek szerint én meg a férjem profilja is kamu volt 4 évvel ezelőtt, amikor társkeresőn megismerkedtünk. Mellesleg több ismerősöm társkeresőn talált párra. Van ahol, házasság, gyerek is van. Ők is biztos kamuk...

Iwiwes, facebookos pár is van az ismeretségi körömben, valamint hotdogos is.

Szerintem erősen általánosítasz. Lehet persze élőben is ismerkedni, de nem mindenkinek megy, mert esetleg félénkebbek hozzá.

És elárulok valamit: Az interneten is valódi emberek vannak. Lehet ott is ismerkedni, párt találni. Valamint nem mindenki hűtlen, és kavar a párja mellett.

2014. júl. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!