Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell a valóságban ismerkedni? Segítség!
A legelső lépés, hogy járj nagyon sokat emberek közé, ismerkedj meg nőkkel, vedd le a jeleket, bumm.
Attól még hogy egy másik ember egy közegben van veled a valóságban, az még nem jelenti azt hogy engedélyed van ismerkedni vele.
Nekem meg egy sem jött össze, csak a társkeresőn sikerült nagy nehezen...
De elegem van az internetből, élőben akarok. Hogy kell?
Olvasd el ezt.itt le van irva.Nekem bevált.
Nagyon jó könyv.képes gyökerestül megváltoztatni.
@pomeasd
Nagyjából elolvastam kíváncsiságból ezt a könyvet, és ez az egész nagyon gáz dolog szerintem.
A könyv teljesen hülyének nézi, lealacsonyítja és általánosítja a nőket. Ezek a "szabályok", technikák lehet, hogy a legtöbb butácska csajnál beválik, akiket fel lehet szedni egy komolytalan játékra, de ha valaki normális barátnőt akar magának szerezni, annak nem így kell hozzáállni ehhez a dologhoz.
Ennek az egész könyvnek a lényege, hogy megpróbál megtanítani, hogy hülyítheted be a csajokat (nem nőket) egy éjszakára. Mert nekem teljesen úgy jött le, hogy a végső cél kizárólag a szex. (Mert manapság a szex után kezdődik egy párkapcsolat...a könyv szerint.) Persze lehet ebben valami, de nem gondolja senki, hogy ez a dolog nem egészen helyén való?
Hajaj... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!