Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy ha a pasimtól 4 évvel idősebb vagyok? 24 éves vagyok
ezt nektek kell eldönteni, hogy megfelel e ez nektek...
sokan nem szeretik ha a lány:
- idősebb
- magasabb
- okosabb
- többet keres
- gazdagabb
...
de ha eltudjátok fogadni ezeket akkor boldogok lehettek :)
Köztünk a férjemmel 3 év 5 hónap van a javamra. 24 voltam amikor összejöttünk. Ő 20. Másfél hónappal később töltötte a 21-et. Ma meg már 4 éve együtt vagyunk, 2,5 éve házasok, lassan babát is szeretnénk már.
Ha érettebb a koránál akkor semmi probléma nincs.
Egyáltalán nem az! Csak azért gondolod így mert sokaknál nem ez a jellemző.
Én is idősebb vagyok a barátomnál 6 évvel, és mégis jól kijövünk, már fél éve hogy együtt vagyunk, és boldogok vagyunk :) Igaz mi is felnőttek vagyunk már a barátom 22 éves én meg 28. Amikor ismerkedtünk akkor picit még furcsa volt hogy ennyire fiatal az udvarlóm, pedig 26 évesnek néztem, de annyira jól kijöttünk egymással már akkor hogy tovább már nem is érdekelt a dolog :)
Sőt a rokonságomban van egy olyan házaspár ahol a férj 10 évvel fiatalabb mint a felesége, és mégis már lassan 10 éve együtt vannak és 7 éve házasok :) Igaz hogy gyerekük nincs mert a nőnek nem lehet gyereke egy régi betegség végett, és a férfi örökbefogadásról hallani sem akar, de nem is zavarja őket a dolog, ők megvannak együtt a kis világukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!