Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abnormálisan idősebb pasik jönnek be, a szüleim kitagadnak miatta (? )
ha full jól néz ki és jómódú a családja,akkor igen.
utóbbit azért,mert nem tartok ki nőt,és ha hozzám költöznél mondjuk,akkor illene betenni vmi lóvét,16-18 évesen meg egy fityinged nincsen,ezért faternak kellene állnia.
jólvan aranyom.
kíváncsi leszek azért,hogy mikor becuccolsz majd a 30-35ös krapekodhoz meddig lesz elég a hamvas kis tested,miközben eszel,iszol,laksz,mozi,nyaralás megy.
a 25 éves az már önálló felnőtt ember,dolgozó nő és magától belead a rezsibe,sőt ő hív meg ide oda.
és azért lényegi rész az összeköltözés,mert a 30-35 éves pasi nem fog koslatni utánad hónapokig,meg járni veled egy évet.
kis idő múlva elvárja,hogy költözz oda.
nem fog munka,meg edzés után még utánad rohangászni napi szinten.
Szerintem van olyan, aki belemenne, de nem tudom, hogy mennyire tervezne hosszútávra egy ilyen fiatal lánnyal.
Én egy kicsivel idősebb vagyok nálad, de én most olyan helyzetbe kerültem, amibe te is szeretnél. Itt azt értem, hogy egy sokkal idősebb férfit érdeklek és én is őt. Nem tudom...nehéz egy ilyen helyzetben lenni, de azt érzem, hogy meg tudnánk adni azt egymásnak, amire mindketten vágyunk (szerelmi téren, az anyagiaktól eltekintve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!