Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet valahogyan gyözni a féltékenykedést?
Figyelt kérdés
már lassan 2 éve leszünk együtt a barátommal és állandóan féltékenykedem!már én is unom,de nem tudod magamat leállitani!ebböl adódott a sok veszekedés!már betegesen féltékeny vagyok!nagyon sok önbizalom hiányban szenvedek,valoszinüleg ez is közre játszik!és van egy jobarátja,ö lány és mindent elmondanak egymásnak!ez ugy idegesit!de még mielött mi összejöttünk ö már joban volt a csajjal és van a csajnak pasija!öszintén megmondom betegnek érzem magam!segitsetek létszi!2008. aug. 3. 09:48
1/5 anonim válasza:
hat a feltekenyseget nehezen lehet legyurni ,foleg ha okot ad ra, nalam peldaul mindig csak akkor szunt meg amikor kiabrandultam a szerelmembol ,ez van , nehez kerdes ...
2/5 anonim válasza:
A féltékenységet úgy lehet legyőzni ha megbízol a párodban és nem azt nézed örökké hogy kivel van meg hol van.Ha szereted bízz meg benne ha rájöttél hogy megcsal akkor hagyd el de ezt inkább meg kell beszélnetek egymással
3/5 anonim válasza:
Nem hiszek abba hogy le lehet győzni!Nem igazán ismerek lehetetlent az életbe de ezen én sem tudtam túl tenni magam.
4/5 anonim válasza:
Ülj le beszélgess vele:)mondd el ami zavar beszéljetek meg:)
Próbálj meg bízni benne.
5/5 anonim válasza:
Az elején én is így voltam,marha féltékeny voltam,h talál vkit a párom és majd jól elhagy meg ilyenek.És még azt is nehezményeztem,ha a boltban jó fej volt az eladónővel.Azt mondta h nem lesz ez így jó,mert egy idő után megunja.Ezen elgondolkodtam.(Aztán arra jutottam,h ha vkinek azt mondogatom h hülye vagy akkor felveszi ezt a "viselkedést" és azzá válik,belemagyarázom...érted?)Szóval inkább nyeld le.Persze csak ha tényleg nincs rá okod,gyakorolj önuralmat és ne szolj mindenért.Aztán meglátod h könnyebb lesz.
Bridget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!