Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le?
Feltételezem, hogy a párod nem 15 éves, hanem felnőtt férfi.
Én úgy gondolom, hogy ezt a csajt ő tudná lerázni, ha akarná. Megtehetné, hogy nem veszi fel a telefont, ha pedig másik mobilról hívja a lány, akkor is megoldás, hogy másodszor már nem veszi fel ugyanazt a számot - nem fogja a végtelenségig újabb meg újabb készülékekről hívni.
Ha őt valóban zavarná, amit ez a lány csinál, és zaklatásnak élné meg, akkor hidd el, hogy megtalálná a megoldást arra, hogy leállítsa.
Én legalábbis hasonló helyzetekben nem akarnám nevetségessé tenni magamat azzal, hogy egy másik nővel konfrontálódom, és én akarom a párom közeléből eltávolítani, mert egyszerűen szánalmasnak érezném magamat, ha egy épkézláb felnőtt férfi helyett akarnék megoldani valamit.
Te nem nagyon tehetsz semmit, a párod tán tehetne.
Hogy miért nem tesz, és, hogy miért téged nyugtatgat, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!