Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan rázzam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rebelgirlll kérdése:

Hogyan rázzam le?

Figyelt kérdés

Na , az a pálya hogy van egy fiú akivel flörtölgetek és komolyabbra is fordulhatna a helyzet , ha nem lépne közbe mindig az egyik osztálytársam. Akármikor történne valami , ő mindig közénk ugrik és talál valami kifogást hogy elválasszon minket. Tudna valaki valami tapintatós szöveget hogy eltüntessem a képből ?

15/L

2013. jún. 12. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha lány akkor üsd le

Ha fiú akkor rúgd tökön

Ha gyáva vagy olyan helyen beszéljetek ahol nem zavar titeket senki

2013. jún. 12. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:

én szivesem lekapom a farkát ha akarod!

Fluor voltam szevasztok

2013. jún. 12. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Úgy,mint a kutya a bolhákat.
2013. jún. 12. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
aki közétek ugrik fiú vagy lány?
2013. jún. 12. 19:16
 5/11 A kérdező kommentje:
fiú
2013. jún. 12. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
lehet b*zi és féltékeny..
2013. jún. 12. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokan arra fognak tippelni, biztos tetszel neki, és így löki ki a konkurenciát.

Szerintem csak egy kis hülye aki produkálja magát, mivel látja rajtad hogy bosszant amit csinál, élvezi.

Próbáld meg olyankor, amikor viszonylag sokan vannak közel, jó hangosan közölni vele, nem tetszik neked, leszállhatna rólad mert soha nem fog semmit elérni nálad.

Ha mindenki hallja, az ciki lesz neki és onnan egy másodperc alatt megoldódott a probléma vele, kerülni fog mint a pestisest.

Aki bunkóskodik, az ne vegye zokon ha visszanyal a fagyi.

2013. jún. 12. 19:22
 8/11 A kérdező kommentje:
és mi van , ha tényleg csak véletlenül csinálja ?
2013. jún. 12. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
velem is így volt.volt a legjobb barátom aki egy csajjal volt ilyen helyzetben.én mindig tök véletlenül közbe zavartam.nem voltam féltékeny meg semmi nem is vettem semmit észre abból hogy mi van köztük.csak mindig volt valami amit akartam mondani a havernak..aztán szólt nekem hogy ne már a csajjal akar majd beszélni...aztán megoldódtak a dolgok azóta együtt vannak de nekem még mindig nincs csajom.. :(
2013. jún. 12. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:

"és mi van , ha tényleg csak véletlenül csinálja ?"

Akkor viszont nincs is miért lerázni, te kérdezted így, " talál valami kifogást hogy elválasszon minket".

Vagy nem ezt írtad?

Ha nem direkt csinálja, akkor egyszerűen beszélj vele, nem nehéz.

2013. jún. 12. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!