Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le?
Na , az a pálya hogy van egy fiú akivel flörtölgetek és komolyabbra is fordulhatna a helyzet , ha nem lépne közbe mindig az egyik osztálytársam. Akármikor történne valami , ő mindig közénk ugrik és talál valami kifogást hogy elválasszon minket. Tudna valaki valami tapintatós szöveget hogy eltüntessem a képből ?
15/L
Ha lány akkor üsd le
Ha fiú akkor rúgd tökön
Ha gyáva vagy olyan helyen beszéljetek ahol nem zavar titeket senki
én szivesem lekapom a farkát ha akarod!
Fluor voltam szevasztok
Sokan arra fognak tippelni, biztos tetszel neki, és így löki ki a konkurenciát.
Szerintem csak egy kis hülye aki produkálja magát, mivel látja rajtad hogy bosszant amit csinál, élvezi.
Próbáld meg olyankor, amikor viszonylag sokan vannak közel, jó hangosan közölni vele, nem tetszik neked, leszállhatna rólad mert soha nem fog semmit elérni nálad.
Ha mindenki hallja, az ciki lesz neki és onnan egy másodperc alatt megoldódott a probléma vele, kerülni fog mint a pestisest.
Aki bunkóskodik, az ne vegye zokon ha visszanyal a fagyi.
"és mi van , ha tényleg csak véletlenül csinálja ?"
Akkor viszont nincs is miért lerázni, te kérdezted így, " talál valami kifogást hogy elválasszon minket".
Vagy nem ezt írtad?
Ha nem direkt csinálja, akkor egyszerűen beszélj vele, nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!