Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beteges? Miért csinálom?
Szeretem ha olyanok akik közel állnak hozzám lekö_csögöznek, meg hasonló ocsmányságokat mondanak rólam és nagyon-nagyon mérgesek legyenek rám. Igaz, hogy nem szexuálisan izgat a dolog, de olyan érzés, mintha dícséret lenne, ezért néha csinálok olyat, amin a barátnőm kiakadjon, és elmondjon mindennek, és ideges legyen rám.
Ha elmondanám neki, akkor úgy már nem izgalmas, mert tudom hogy csak azért csinálná, hogy kedveskedjen. Érdemes lenne ezt megbeszélni vele?
Számomra érdekes és idegesítő ez a viselkedés... :) Ugyanis koleszos vagyok, és a szomszédaim (fiú+lány) mindig így, sőt durvábban csinálták. Az volt az előjáték, hogy ordibáltak, volt, hogy el is csattant 1-2 pofon (ezzel hergelte a CSAJ a srácot), aztán meg valami brutálisat szeretkeztek...
Nos, nem vagy egyedül, van aki durvább. Ha elmondod a b.nődnek és nem fog izgatni utána a sztori, akkor csak szekáld. De nem feledd el többször tudatni vele, hogy szereted. Vagy megszokja, vagy lelécel. :)
Az lehetett! :)
Csak hallgatni bosszantó... :P
Vigyázz a szomszédokkal! ;)
Ezzel egyetlen gond van, hogy nagyon önző viselkedés, hiszen a másik fél tényleg ideges lesz, és felhúzza magát, tehát neki rossz ez, míg te élvezkedsz, tehát neked ez jó. Ami felborítja az egyensúlyt kettőtök között. Így nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak. :|
Úgyhogy ezt nem "vele" lenne érdemes megbeszélned, hanem legelőbb magaddal, ha ez nem hoz eredményt, vagy nem elég, akkor pszichológussal. Feltéve, hogy hiszel a valódi emberi kapcsolatokban. Ha nem, akkor csak folytasd, várj, és kész! Valami biztosan történni fog előbb-utóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!