Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez beteges? Miért csinálom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? Miért csinálom?

Figyelt kérdés

Szeretem ha olyanok akik közel állnak hozzám lekö_csögöznek, meg hasonló ocsmányságokat mondanak rólam és nagyon-nagyon mérgesek legyenek rám. Igaz, hogy nem szexuálisan izgat a dolog, de olyan érzés, mintha dícséret lenne, ezért néha csinálok olyat, amin a barátnőm kiakadjon, és elmondjon mindennek, és ideges legyen rám.

Ha elmondanám neki, akkor úgy már nem izgalmas, mert tudom hogy csak azért csinálná, hogy kedveskedjen. Érdemes lenne ezt megbeszélni vele?

2010. jan. 7. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon furcsa. Még soha nem hallottam ilyet. Szerintem szólj a barátnődnek...meg fog lepődni, de ha ez minden vágyad, ezt nem nehéz teljesíteni...ahelyett, hogy felidegesíted csak azért, hogy ilyeneket mondjon, inkább mondd meg neki, hogy hívjon k..csögnek, mert neked az tetszik.
2010. jan. 7. 13:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy az tetszik, amikor spontán magától hív úgy és úgy is gondolja! Különben kivész belőle minden élvezet.
2010. jan. 7. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Számomra érdekes és idegesítő ez a viselkedés... :) Ugyanis koleszos vagyok, és a szomszédaim (fiú+lány) mindig így, sőt durvábban csinálták. Az volt az előjáték, hogy ordibáltak, volt, hogy el is csattant 1-2 pofon (ezzel hergelte a CSAJ a srácot), aztán meg valami brutálisat szeretkeztek...

Nos, nem vagy egyedül, van aki durvább. Ha elmondod a b.nődnek és nem fog izgatni utána a sztori, akkor csak szekáld. De nem feledd el többször tudatni vele, hogy szereted. Vagy megszokja, vagy lelécel. :)

2010. jan. 7. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ezt élvezed, keress olyan partnert, aki hasonlóan veszekedős típus, ha esetleg a mostani párod zavarná ez. Ha nem zavarja és tűri a dolgaidat, akkor nincs gond.
2010. jan. 7. 13:49
 5/11 A kérdező kommentje:
így belegondolva az is izgi lehet amit a szobatársaid csináltak :)
2010. jan. 7. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Az lehetett! :)

Csak hallgatni bosszantó... :P

Vigyázz a szomszédokkal! ;)

2010. jan. 7. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezzel egyetlen gond van, hogy nagyon önző viselkedés, hiszen a másik fél tényleg ideges lesz, és felhúzza magát, tehát neki rossz ez, míg te élvezkedsz, tehát neked ez jó. Ami felborítja az egyensúlyt kettőtök között. Így nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak. :|

Úgyhogy ezt nem "vele" lenne érdemes megbeszélned, hanem legelőbb magaddal, ha ez nem hoz eredményt, vagy nem elég, akkor pszichológussal. Feltéve, hogy hiszel a valódi emberi kapcsolatokban. Ha nem, akkor csak folytasd, várj, és kész! Valami biztosan történni fog előbb-utóbb. :)

2010. jan. 7. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem így is élhetsz "valódi emberi kapcsolatban", csak meg kell találnod a másik pólusod. :)
2010. jan. 7. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a volt barátom, akit tiszta szívemből, nagyon nagyon szerettem. Viszont hihetetlenül sokat kínzott ezzel, tengernyi fájdalmat okozott. Nem mertem őt meglepni semmivel, nem mertem felhívni telefonon, sms-t írni... A legtöbb lánynak van annyi esze, hogy nincs erre az agyrémre szüksége, köszöni szépen. Bár nekem is lett volna...
2010. jan. 7. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Tévhit. Van olyan lány, aki verbálisan agresszív. És elvárja ezt.
2010. jan. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!