Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbotránkoznál, ha látnál 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbotránkoznál, ha látnál 2 srácot kézen fogva sétálni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 20:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
76%

" akkor miért érzi szükségét, hogy ilyen látványos módon demonstráljon a nagyobb társadalmi tolerancia érdekében."

mondjuk azért, hogy azonos jogok illessék meg végre és ne verjék meg, ha kézen fogva sétál a párjával...

2014. júl. 9. 14:36
 22/40 anonim ***** válasza:
20%
undorító, most én is kivonulok az utcára, mert hetero vagyok. ezt sosem fogom elnézni, se felfogni.
2014. júl. 9. 15:58
 23/40 anonim ***** válasza:
65%
Én örülnék neki, de engem elkerül a szerencse. :)
2014. júl. 9. 16:03
 24/40 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az önmagukkal rendben lévő, széles látókörű és intelligens embereket az ilyesmi nem zavarja.
2014. júl. 9. 18:58
 25/40 anonim válasza:
23%

Akiben van még erkölcsi tartás, annak igencsak szúrja a szemét.

Akit nem zavar; azt már befolyásolta a korszellem.

- Gusztustalan, természetellenes. Ha rajtuk múlna, nem lenne több gyerek a földön.

2014. júl. 9. 20:07
 26/40 anonim ***** válasza:
72%

Nagy az örömöm!!

Végre azt látom minden ilyesfajta kérdésben válaszként,hogy az emberek igenis kezdenek egymással törődni,és kiállnak egymásért!Nagyon sokan előítéletekkel élnek,és egyáltalán nem veszik észre azt,hogy a másik is ember.

Most,hogy végigolvastam a válaszokat,boldog vagyok!

Bárcsak természetessé válnának egyszer a most még undorító megkülönböztető jelzők.

Az embereknek össze kellene tartani és elfogadni egymást.

Szerintem megváltozna az életünk.

2014. júl. 9. 20:12
 27/40 anonim ***** válasza:
62%

# 21

"mondjuk azért, hogy azonos jogok illessék meg végre és ne verjék meg, ha kézen fogva sétál a párjával..."

Amit korábban írtam, abból szerintem elég egyértelmű lehetett számodra is, hogy értem, hogy mi a céljuk ezeknek a felvonulásoknak, és a törekvésükkel is egyetértek, csak azt illetően vannak meg a magam kétségei, hogy a VALÓSÁGBAN mennyire érik el ezt a célt.

Nem vagyok pszichológus, de őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy a te meglátásod szerint azt a réteget, vagy mondjuk inkább azokat az egyéneket, akiknek mind az értelmi, mind az érzelmi intelligenciájuk olyan szintet ér el, hogy képtelenek megérteni, elfogadni és tiszteletben tartani, hogy a homoszexuális orientáció az érintettek számára ugyanolyan természetes és normális, mint számukra a saját heteroszexuális beállítottságuk, és másokat nem tudnak elfogadni, netalán elítélnek a saját vágyaikért, a vágyaik megéléséért, valóban képesek meggyőzni arról az ilyen megmozdulások, hogy helytelen a gondolkodásmódjuk, az értékítéletük, vagy akár csak annyit is képesek elérni, hogy átgondolják, átértékeljék a saját meggyőződéseiket, nézeteiket a homoszexualitással kapcsolatban?

Ha szóba hoztad azt az elkeserítő jelenséget, hogy nem mindenki teheti meg, hogy kézen fogva sétál az azonos nemű párjával nyilvános helyen, mert attól kell tartania, hogy esetleg érheti valamifajta attrocitás emiatt, akkor megkérdezhetem tőled, hogy annál - a szám szerint elenyésző, viszont annál hangosabb - kisebbségnél, akikben a homofóbia olyan mértékű agresszióval és az empátia, valamint az ép erkölcsi érzék hiányával párosul, hogy képesek másokat fizikailag bántalmazni pusztán azért, mert kézenfogva sétálnak az utcán, szerinted valós pozitív pszichés és viselkedésbeli változást tudnak kiváltani az ilyen felvonulások?

2014. júl. 9. 20:29
 28/40 anonim ***** válasza:
62%
nem érdekelne, ha látnék 2 srácot kézen fogva sétálni.
2014. júl. 9. 20:31
 29/40 anonim ***** válasza:
83%

# 25

"Gusztustalan, természetellenes."

Nem tudom, hogy belegondoltál-e, vagy próbáltad-e valaha átérezni, vagy hogy egy homoszexuális férfi vagy egy leszbikus nő ugyanolyan magától értetődő, és erős szexuális vonzalmat érez a saját neme iránt, mint amit te érzel heteroszexuális férfiként vagy nőként a másik nem iránt, és ilyen értelemben ugyanolyan hidegen hagyja egy ellenkező nemű ember, mint téged egy veled azonos nemű.

Ha én nem tudnám elfogadni mások homoszexuális beállítottságát, vagy bárkit elítélnék az ilyen vonzalma és ilyen kapcsolatai miatt, akkor azt annyira érezném részemről ésszerűnek, logikusnak, illetve helyesnek és igazságosnak, mintha tőlem várná bárki azt, hogy heteroszexuális nő létremre a saját természetes vágyaimat megerőszakolva ezentúl a férfiak helyett a nőkhöz vonzódjak, és férfiak helyett nőkkel létesítsek szexuális kapcsolatot, azért, hogy mások szemében elfogadható legyen a viselkedésem.

Én egyébként meg vagyok arról győzódve, hogy azoknak, akik ebben a kérdésben nem tudnak annyi érzelmi intelligenciát tanúsítani, hogy elfogadással és toleranciával viszonyuljanak mások homoszexuális beállítottságához az ítélkezés helyett, azoknak a karma előbb-utóbb ennél jóval keményebb, és őket sokkal inkább személyesen érintő élethelyzeteket, leckéket fog az életébe behozni, amiben majd kénytelenek lesznek mások iránti empátiát és toleranciát tanulni.

2014. júl. 9. 20:44
 30/40 anonim ***** válasza:
81%

#27 igen, előbb-utóbb lesz változás remélem

július 4-én jöttem ki egy boltból és két srác ült a bolt előtti padon, fogták egymás kezét, ahogy kiléptem a boltból "szétrebbentek" - 160 cm-es nő vagyok, vagyis nem tőlem ijedtek meg, csak már ennyire "természetes" számukra, hogy meg kell ijedni ebben az országban...és ha ezt hagyjuk, és rákényszerítünk embereket a bujkálásra, akkor sose fog semmi változni

[link] :)

2014. júl. 9. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!