Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotránkoznál, ha látnál 2 srácot kézen fogva sétálni?
Nem. Mi megbotránkozni való van azon ha 2 ember szereti egymást? Semmi. Szeressék egymást:)
Normális embereket ez nem zavar. Engem pl a csók látványa sem zavar. Van aki meg arra már kiakad. Én nem. 28/N heteroszexuális, házas
Nem.
Engem az se zavarna ha csókolóznának
Az ő dolguk. Különösebben nem foglalkoztatna.
Esetleg magamban tennék egy megjegyzést ha tetszik a fiú hogy kár hogy meleg,de nagyon aranyos a barátjával
Láttam már ilyet és nem botránkoztam meg. Felőlem melegek is azt csinálhatják az utcán, amit a heterók: kézen fogva sétálhatnak, ölelkezhetnek, csókolózhatnak. Engem nem érdekel különösebben.
28/N
"A polgárpukkasztó, provokatív meleg felvonulásokat őszintén szólva kontraproduktívnak érzem, mert szerintem épp az ellenkező hatást érik el, mint ami az állítólagos céljuk, de hogy két egynemű ember ugyanúgy kézen fogva sétáljon az utcán, mint én a párommal, az ellen semmi kifogásom."
semmi provokatív és polgárpukkasztó nem volt az idei Pride felvonuláson sem...szerintem, a többség amúgy is hetero volt
# 18
Nem tudom, hogy milyen volt az idei. Korábbi években láttam olyan felvételeket a TV-ben, amik miatt megfogalmaztam ezt a véleményt - amit érdekes módon egyébként nem egyszer olvastam már homoszexuális emberek tollából is.
Engem személy szerint azok a felvonulások sem zavartak, hidegen hagynak, és nem váltanak ki belőlem indulatokat, ugyanúgy, mint mindaz, amit Brightonban élve láttam akár nap mint nap az utcán, akár az ottani Gay Pride Parade kapcsán.
Őszintén szólva sem az "ellentüntetőket" nem értem, sem azt, hogy ha valakiben valóban béke és elfogadás van a saját szexuális orientációját illetően, akkor miért érzi szükségét, hogy ilyen látványos módon demonstráljon a nagyobb társadalmi tolerancia érdekében.
Szerintem nem kell hozzá túl nagy pszichológiai érzék, hogy felismerje valaki, hogy aki empátiával és elfogadással viszonyul a homoszexualitáshoz, azt nem kell ilyen eszközökkel meggyőzni arról, hogy ez egy ugyanolyan normális szexuális orientáció, mint a többség heteroszexualitása, azokat viszont, akik nem így gondolkoznak, azok nem fognak más módon gondolkozni az ilyen felvonulások hatására.
De nincsen nálam a bölcsek könyve, így könnyen lehet, hogy nincsen ebben (sem) igazam.
" Korábbi években láttam olyan felvételeket a TV-ben" ja kb 3 hülye van, aztán a média 10 éven keresztül ugyanazokat a képeket mutogatja
gyere el jövőre és meglátod, hogy semmi extra nincs, csak nehéz megmagyarázni a külföldieknek, minek 6 rendőr/m2 meg kordon és miért kell rendőri biztosítás a tömegközlekedésre ill miért nem tanácsos egy szivárványszínű zászlócskát végigvinni a városon hazafelé menet...
volt nem egy kisgyerekes hetero család is, szerinted hoznák a gyereket, ha olyan lenne a menet, mint aminek a magyar média beállítja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!