Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tekintenek nőként rám a srácok?
Észrevettem, hogy a körülöttem levő srácok minden csajt máshogy kezelnek, mint engem.
Nekem barátom van. Nem azt várom, hogy bókoljanak, hanem, hogy vegyenek olyan emberszámba, mint a többi lányt.
Például: van egy lány, aki visszautasított egy csomó fiút, és hülyíti őket, több éve! Ennek ellenére a fiúk oda vannak érte. A lány nem keresi őket, a fiúk viszont mindig őt.
Vagy: tegnap voltunk sütögetni, a végén 2 lány(velem együtt) és 3 fiú maradt. A házigazda leszakította a legszebb rózsát, és oda adta a másik lánynak, és mondta, hogy :"ez volt a legszebb rózsa", holott nem tetszik neki a csaj, és én vagyok a legjobb barátja.
Ha megyünk valahova, látom, hogy a fiúk a barátnőimet nézik végig, engem meg észre se vesznek.
Normál esetben nem zavarna, de a barátommal való kapcsolatomba bekavart egy csaj, aki kiteszi mindenét, minden fiúra rámászik,és a barátomnak ez nagyonis tetszett...azóta az önbizalmam nulla. Rájöttem, hogy bennem van a hiba,hisz egy fiú se kezel nőnek, köztük a barátomon se érzem.
Utánam nem futnak a pasik, nem mondják, hogy szép vagyok, nem jegyeznek meg, ha megtudják, hogy barátom van, már barátkozni se barátkoznak. A többi lánnyal nem így van.
Mondták, hogy az lehet a baj, hogy scendes vagyok, de nem hiszem, mert kb. annyit beszélek, mint a többi lány.
"Engem előre se szoktak engedni, nem veszik fel, ha leejtem a dolgokat....:) Csak ha látják, hogy nagyon nem tudok felállni. :) TEgnap is jöttem ki a házból, hoztam a homlmikat, és majdnem elejtettem. A fiúk csak nézték, ahogy szenvedek, majd mire megkértem, hogy légyszíves segítsenek, mert leszakadok, akkor nagy nehezen oda jött az egyik.:) "
Akkor viszont csak szimplán bunkók. Vagy csak átlagos tinik még, akik letolják a minimális illemet. Az én ismerőseim (huszonéves korosztály) még a 120 kilós bálnát is előreengedik az ajtóban (félreértés ne essék, semmi bajom a testesebb lányokkal, de az a lány tényleg durván kövér már). Ez annak szól, hogy mégis csak nő. És nem budai újgazdag ficsúrokról van szó, hanem átlagos srácokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!