Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszú kapcsolatok titka?
Van egy könyv ami szerint a szeretet :) szerintem teljes mértékben igaz ami le van írva benne:
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
1. El nem múló szerelem és szeretet
2. Egymás megértése, segítése
3. Változatos és megunhatatlan szexuális élet
Ennyi jutott hirtelen eszembe... 3 éve ugyanolyan fasza minden, mint volt.:)
Hat éve vagyok a párommal.
1. Kommunikáció
2. Őszinteség
3. Megjavítani azt, ami elromlik
Nem nehéz, egyszerűen csak meg kell tanulni alkalmazkodni, elfogadni, nem szabad elfelejteni szeretni. Na meg tudni kell megbocsátani.
12 éve vagyunk együtt
A mai napig a szerelem tart össze.
Voltak hullámvölgyek, amikor kicsit úgy érezte valamelyikünk, hogy ellaposodott a dolog. De a problémákat meg lehet oldani, megbeszélni, tenni a kapcsolatért. Más titka nem nagyon van, csak annyi, ha gond van, akkor egymással kell megbeszélni, nem kívülről keresni megoldást, vigaszt, vagy nem csak várni, hogy majd úgy maguktól rendbe jönnek a dolgok.
Mi mindketten olyan típusúak vagyunk, hogy szeretjük a másikat meglepni egy-egy aprósággal, szeretjük kimutatni az érzéseinket, így az izgalom fenntartása sem gond.
Az is lehet egy "titok" hogy hasonló igényeitek legyenek. Pl. hiába szeretek én bújni, szeretgetni, ölelgetni, ha a párom ezt nem igényelné. De mivel ő is ezt szereti és igényli, így nincs hiányérzetem, vagy nincs olyan, hogy elhanyagoltnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!