Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy egy 22 eves fiuval ismerkedek? 14/L
Nem jó ötlet belemenni. Ha a szüleid megtudják (bár nem ismerem őket) biztos nem engednék. Ha viszont ti ennek ellenére mégis folytatjátok, azzal magadra haragítod a szüleidet, és jó sokáig nem mehetnél sehova... (legalább is velem így lenne+engem apám tuti megverne.. nem viccelek!!). Meg hát tényleg gondolj bele... tényleg mit akarhat egy ennyi idős fiú egy fiatal lánykától.. igen pontosan azt. Meg hát fura is lenne (legalább is nekem) hogy neki (jobb esetben) saját keresete van, te pedig most kezded a középsulit... ezzel jelentősen lecsökken a beszédtéma száma.. én is maximum 1-2 évvel idősebbel járhatNÉK... ha engednék. (Bár még én se nagyon akarok pasizni). Na mind1. Szóval szerintem NE!! Mert nem lessz jó vége. És ezzel most nem kioktatni akartalak:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!