Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi meg tud maradni egy nővel?
én úgy érzem igen :) én például nagyon ragaszkodó típus vagyok, utána olvastam a "megoldásoknak" hogyan valósítható meg ez és szerintem ez lehetséges legalábbis nem rajtam múlik...mert ugye egy párkapcsolat 2 személyen múlik :)
21F
Ha nem olyan típus, akkor simán lehet, hogy 1 nővel lesz boldog élete végéig.
pl: az én férjem csak velem feküdt le, senki mással. 20. életéve végefelé jöttünk össze. Akkor vesztette el ugye a szüzességét is.
Most őszintén. Ha másokkal akart volna lefeküdni, végigdughatta volna a középiskolát, meg a szakmát is...elég jó pasi hozzá, de nem volt olyan lány aki annyira tetszett volna neki, hogy össze is jöjjön vele, és még le is feküdjön vele. Ő a szerelemre várt, és nem akarta egy akárkivel elveszíteni...aki nem jelent neki semmit.
Sok alkalma lett volna, akár 1 éjszakásra is, de nem ment bele. Egyszerűen, ő nem ilyen fajta.
Az esküvőnk előtt az egyik ismerőse (persze pasi) le akarta beszélni, hogy elvegyen 22 évesen. Mert hogy egy csomó csajt nem dugott még meg.... Ő egyenesen megmondta neki, hogy nem is akar, mert csak én érdeklem. És 1 nővel is kipróbálhat dolgokat, kiélheti a vágyait:) Aztán ha tényleg valami új kell neki, akkor veszünk pár parókát, és én leszek Dóri a titkárnő, vagy Anita, a bilincses börtönőr:D Nem vicc, tényleg ezt mondta:)
A csajokat sem nézi meg az utcán, mert nem érdeklik más nők...
Az egyik csaj haverja az esküvő előtt össze akart jönni vele, de a férjem kiröhögte és mondta neki, hogy elkésett. 6 év barátság alatt hirtelen kellett volna a csajnak a férjem... de amikor még engem nem ismert, akkor meg a csaj rá sem bagózott.
Munkahelyén is kikezdtek már vele egy párszor, de fel sem veszi. Nevetve meséli el milyen szánalmasak a nők amikor felajánlkozott neki 2 is, és közölték hogy nem gond hogy házas....
Szóval ennyi.
Ehhez a felszedéshez azért tegyük hozzá:
Ha egy nő megkérdezne egy férfit, hogy jönne-e most szexelni vele csak úgy, akkor az 100-ból 90-szer beleegyezésbe ütközne.
Ha egy férfi megkérdezne egy nőt, hogy jönne-e most szexelni vele csak úgy, akkor az 100-ból 98-szor elutasításba ütközne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!