Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi meg tud maradni egy nővel?
Ha alapból visszahúzódó, visszafogott, félénkebb, akkor nagy eséllyel igen, hiszen sosem fogja rászánni, rávenni magát, hogy új dolgokat kipróbáljon és nem szívesen hagyná el ő sem a párkapcsolat biztonságát, kényelmességét.
Egy életen át? Mindkét nagypapámról tudom, hogy az egyiknek volt szeretője, a másik pedig sokat nőzött a családja mellett. Természetesen titokban, úgy hogy sosem tudták meg. Csak nekem mondta el mindkettő, már öreg korában. Ezeket pedig elég régen művelték, amikor a megcsalás, stb. még kevésbé volt elfogadott a társadalomban. Tehát ilyenek már régen is voltak.
De amíg egy férfinak áll a farka rendesen (15-50 éves kora körül), és nem az a nebáncsvirág, esélyes hogy egynél több nővel szeretne szexelni.
3:
Az én nagyszüleim is 55+ éve házasok (ahol még élnek mindketten). Ők is együtt vannak, de papának volt szeretője 30-40 éves kora környékén ettől függetlenül, amiről mama és a gyerekei sosem tudtak.
Ha úgy kérdezed kérdező a "meg tud maradnit", hogy érzelmileg és anyagilag hűséges marad a családjához és a feleségéhez, akkor a válasz igen. De a szexuális hűség nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!