Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és "megerőszako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és "megerőszakolt" a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon félek tőle mostmár. Ő 17 éves. Több mint 1 éve vagyunk együtt és sosem volt semmi gond. Minden jól ment amig egyik este át nem hívott magához. Vagyis nála aludtam. Szülei nem voltak otthon, mert elmentek egyik rokonjukhoz és így ketten voltunk. Én elmentem fürdeni és kb 10 perc múlva utánnam jött és elkezdett elég erősen tapizni (szorongatta a melleimet, nyúlkált stb).

Én akkor ellöktem magamtól és "viccként" fogtam fel az egészet h "áááhhh biztos nem bír magával ;)". Ezután kiküldtem a fürdöszobából. Miután kész lettem ő ment be. Én addig szépen megágyaztam, bekapcsoltam TV-t és vártam őt. Kijött törölközőben és nekemesett. Szó szerint. Leterített a földre (hason voltam) és elkezdett erőszakolni. Nagyon fájt mert nem si voltam nedves. Utánna kiakartam szabadulni a karjaiból de bezárta az ajtót és nemtudtam kimenni. Befogta a számat és tovább erőszakolt :( Utánna hazaküldött. Ez volt kb 11 fele. Mi lett vele?? Bocsássak meg neki?? Azóta folyton hivogat :( Nem merem fölvenni. Kérlek segítsetek. Mit tegyek???:\'(

Azóta is fájok alul :(

2008. aug. 2. 13:22
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Bocs, de akkor éppen nem volt kedvem semmilyen dolgot csinálni. Még kiverni sem neki. Annyi gerinc legalább lehetett volna benne h nem esik nekem hanem szépen megtörténik a dolog mint eddig és akkor nem lett volna semmi baj. erről ennyit
2008. aug. 2. 18:46
 22/40 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy egy lány átmegy aludni a pasijához, az azt jelenti, hogy kötelező szexelni??? Akkor nekünk is minden nap szexelnünk kéne a párommal? Ekkora hülyeséget. Az ilyen idióták miért nem mennek máshova szórakozni, ahelyett, hogy hülye kommenteket írogatnak? Egy fiúnak meg kell értenie, ha a lány nem akarja. Elég nagy szegénységi bizonyítvány, ha erőszakolnia kell!
2008. aug. 2. 20:20
 23/40 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd ott a gecibe..feljelenteni sztem fölös mert nem lenne belőle semmi ismerve a mai rendőrséget..Én is szeretem dúrván csinálni de az én bnőm is akarja és ő is élvezi úgy és ez teljesen más mint mikor a csávó ekkora gyökér faszkalap..jól ketté basznám a fejét kb..
2008. aug. 3. 10:23
 24/40 anonim ***** válasza:
94%

Ne foglalkozz a beszólógatóssal. Ő meg erre élvez. Van ilyen. Persze hogy nem bűn. És el ne kezd most magadat hibáztatni a történtek miatt.

Az a gond, hogy ezel hiába mész rendőrségre, bár meg teheted, de mivel kapcsolatban vagytok/voltatok és éltetek már szexuális életet a te szavad van az övé ellen. Ő pedig úgyis azt fogja mondani hogy te is akartad. Hogyan bizonyitod be hogy nem? Előszőr is mindenképpen menj el dokihoz és nézesd meg magad. Ha sérülésed van az már bizonyiték.De ettől függetlenül menj el dokihoz, mert ha vmi fáj azóta is azt nézesd meg. SEMMIKÉPPEN NE BOCSÁSS MEG NEKI, BÁRMIVEL MAGYARÁZZA MAJD MEG!!!! mert később ha úgy tartja kedve majd éppen agyonpüföl mert éppen erre izgult be? Basszus ha együtt vagytok már egy ideje tudnia kéne hogy egyértelmű jele van annak hogy nem akartad.A telefont se vedd fel, és kerüld el. Sőt !!! Fenyegesd meg, hogy ezért nem marad bűntetlenül. Készülj fel hogy ilyenkor mindent ki fog találni hogy megbocsássál. ne hallgass rá. Nincs fiú testvéred vagy vki, akire számithatnál, hogy kiverje a nevedet is a gondolataiból? Hidd el ez komoly dolog! Ne hagyd hogy befolyásoljon. Te többet érsz ennél, hogy kivert kurvaként megbasszon a saját barátod! Ezt mondogasd magadnak! Elhiszem hogy félsz tőle, de csak van vki akinek szólhatnál! És ne habozz tedd is meg! Ez nem maradhat szó nélkül.

2008. aug. 3. 14:57
 25/40 anonim válasza:
88%
add meg a címét, telszámát, hogy megverhessem...
2008. aug. 5. 11:22
 26/40 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok h segítetek :) Köszönöm mindenkinek!!
2008. aug. 5. 12:18
 27/40 anonim ***** válasza:
93%
Tudod, én úgy vélem hogy az a pasi aki szeret egy kicsit is vayg van benne egy csöpnyi együttérzés az iylet nem tesz. Szóval, ha megbocsájtasz neki semmi garancia hogy enm fogja újra megtenni vagy talán ki tudja még durvább dolgok is leszenk.Menj orvoshoz, hogy nem-e történt valami nagy baj belsősérülés vayg hasonló.Velem is előfordult, hogy emgakartak erőszakolni, de hálistennek voltam önvédelmi edzésen és úgy átdobtam hogy ő síkított. Erre a többiek felébredtek, mert többen voltunk a szobában én meg elmentem másik szobába... most biztos megleszel ijedve egy idejig a pasiktól, ha közelednek(tapasztalat) de ne hidd hogy mindegyik nagy barom állat.
2008. aug. 5. 13:34
 28/40 A kérdező kommentje:
Értem. Az az igazság h van és volt is egy kedves srác aki mindig támogatott mindenben és lehet h érzek iránta valamit. Most ő "ápolgat" (nem rosszra gondolni).. :)
2008. aug. 5. 14:15
 29/40 anonim ***** válasza:
93%
Ez Mindenféleképpen szemét bunkó tirpák dolog egy nővel ilyet csinálni!Én szomszédcsajnál léptem közbe amikor sikoltozást hallottam a házból,rájuktörtem az ajtót és láttam,hogy a csajjal próbál kikezdeni sőt már nagyon benne volt,de adtam neki egy állast,hogy a szeme 10 centire kiugrott,aztán rendőrséget kihívtam!Addigra már fellocsoltam a parasztot!A csaj még idejében megúszta(közlöm 16 éves a lány,a faszi meg 23).Én 18 évesférfi vagyok rendészeti sulira járok,úgyhogy megérzem ha baj van!Mindenesetre kell hogy lásson orvos,szüleidnek vagy azoknak akikben megbízol feltétlenül sorold el a történteket,ők majd tudják mit kell csinálni!A csákót meg hagyd a picsába,mert az ilyenek nem nagyon változnak és megteheti máskor is!Szakítsd meg vele a kapcsolatot!De ez az én véleményem......
2008. aug. 6. 01:24
 30/40 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ez nem teljesen tiszta...

Szóval normál kapcsolat, van sex, vannak érzelmek.

Ő invitál, te mész, ő kanos, te nem akarod.

Eddig rendben is volnánk, gyakorlatilag 1 év után a nők javánál ez'normális', de amikor nekedesett, és ntom hogy valóban képes-e úgy megcsinálni ahogy te azt leírtad, akkor valóban semmi reakciója nem volt arra hogy'Nemár, mit csinálsz, ne légy hülye!'?

Rendszerint a nemi erőszaknél van egyéb tetleges bántalmazás is(pofon, szorítás és egyéb szörnyűségek) de te ilyenekről nem számoltál be.

Ha nem számoltál be akkor vagy elfelejtetted(kétlem) vagy pedig nem volt ilyen. Gyakorlatilag ez úgy is történhetett hogy ő erőszakosabban illetve neked nem éppen tetszően - akaratod ellenére - elvette amit amúgy is el szokott.

A rendőrségen nem hinném hogy egyértelműen a te verziódat gondolnák az igaznak. Az meg hogy nincsenek ütésnyomok, késve jelented fel ugyancsak azt a verziót támasztanák alá hogy ez inkább vmi bosszú akarna lenni a te részedről.

Ha megerőszakolt el kell hagynod, nincs más választás és legközelebb igyekezz nem vadállattal összejönni.

Máskülönben meg előbb-utóbb hozzászoksz h a férfiak több(mennyiségre) szexet akarnak mint az átlag nő. A legproblémamentesebb megoldás ha letudod a srácot gyorsan és fájdalommentesen. Hidd el hogy lehet kardoskodni a szabadság és az egyenjogúság jegyében, de a férfiak egyszerűek, egyszerű elvek mentén működnek és egy ilyen megoldás, bár nem vmi magasztos, de jobb mintha néhány nem miatt csalna meg.

(Le fognak pontozni, de hivatalból ezt meg is kell tenniük. Szerintem hallgass rám akkor is.)

2008. aug. 7. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!